13.06.2022

Veneilyn viikkokatsaus: Seuramatkalla-kiertue Läntisellä Suomenlahdella

Suomen Purjehdus ja Veneily kokoaa veneily- ja purjehdustapahtumat yhteen joka viikko. Kerromme alkaneen viikon tulevista tapahtumista ja poimimme tunnelmia ja tuloksia edellisen viikon kilpailuista sekä muista tapahtumista. Luokkaliitot ja seurat voivat toimittaa viikkokatsaukseen tarkoitettuja lyhyitä uutisia (tulevat ja juuri päättyneet tapahtumat) kuvineen ja linkkeineen (kilpailuinfo/tulokset) maanantaisin kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen media@spv.fi. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin.

Tuloksia ja tunnelmia viime viikolta:

SPV:n Seuramatkalla-kiertue vieraili Läntisellä Suomenlahdella

Seuramatkalla-kiertue vieraili Hangossa ja Tammisaaressa 9.6. Oli mukavaa tavata jäsenseurojamme, kuulla heidän kulumisiaan ja toiveita. Keskustelujen pohjalta pystymme kehittämään toimintaamme ja tukemaan seuroja entistä enemmän, joten lämpimät kiitokset yhteisestä ajasta. Seuramatkalla-kiertue jatkuu syksyllä. Tapaamisiin!

Veera Hokka ja Ronja Grönblom saivat vuoden nuori helsinkiläinen urheilija palkinnon

Veera Hokka ja Ronja Grönblom palkittiin Helsinki-päivänä vuoden nuorina helsinkiläisinä urheilijoina 2022. Grönblom ja Hokka purjehtivat Omanin MM-regatassa neljänneksi, ja kävivät tiukkaa kamppailua paikoista Tokion olympialaisiin.

– Tämä oli tosi mahtava yllätys! Olemme tosi kiitollisia tunnustuksesta ja seuraava tähtäin on nyt asetettava vuoden urheilijaan, tiimi kommentoi palkintoaan

Lue koko juttu>