27.06.2022

Veneilyn viikkokatsaus: Mitaleita Suomeen Kieler Wochesta!

Suomen Purjehdus ja Veneily kokoaa veneily- ja purjehdustapahtumat yhteen joka viikko. Kerromme alkaneen viikon tulevista tapahtumista ja poimimme tunnelmia ja tuloksia edellisen viikon kilpailuista sekä muista tapahtumista. Luokkaliitot ja seurat voivat toimittaa viikkokatsaukseen tarkoitettuja lyhyitä uutisia (tulevat ja juuri päättyneet tapahtumat) kuvineen ja linkkeineen (kilpailuinfo/tulokset) maanantaisin kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen media@spv.fi. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin. (kuva StudioKukka)

Tuloksia ja tunnelmia viimeviikolta:

Kultaa, hopeaa ja pronssia Suomeen Kieler Wochesta!

Kaarle Tapper nousi lähtövoitolla ILCA 7 -luokan kultaan Kieler Wochen päätöspäivänä. Valtteri Uusitalo purjehti pronssille. Monika Mikkola purjehti hopealle ILCA 6 -luokassa. Aleksandra Blinnikka purjehti pronssia iQFoil-luokassa.

– Mahtavaa työtä, sekä hienoja onnistumisia laajalla rintamalla. Tietysti osa venekunnistamme joutui myös pettymään. Kilpailun taso ei ollut korkein mahdollinen, nimekkäitä poisjääntejä oli jonkin verran. Se ei kuitenkaan ota meiltä mitään pois, käytimme tilaisuutemme hyvin, sekä osoitimme kehittyvän tuloskykymme. Jatkamme ennakkoluulottomasti työntekoa, tiivisti maajoukkueen valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko

Lue koko juttu tästä

Tulevia tapahtumia

Nacra 17, 49er- ja 49er FX -luokkien Euroopan mestaruuskilpailut Århusissa

Viikonloppun olympialuokkien pariveneet suuntaavat Tanskan Århusiin, jossa käydään Nacra 17, 49er- ja 49er FX -luokkien Euroopan mestaruuskilpailut. Kilpailut käydään 1.-10. Heinäkuuta.

Suomalaisista kisoissa edustavat Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen, Ronja Grönblom ja Veera Hokka, sekä Ville Korhonen ja Edvard Bremer.