Taitava venepäälikkö

40,00 

Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n julkaisemassa TAITAVA VENEPÄÄLLIKKÖ -kirjassa kerrotaan havainnollisesti ja käytännönläheisesti, mitä tietoja ja taitoja venepäällikön tulee hallita vastatakseen vesikulkuneuvon kulusta. Taitava venepäällikkö -kirja soveltuu hyvin kokeneellekin moottori- ja purjeveneilijälle päällikkötaitojen ja veneen miehistön johtamisen oppikirjaksi.

Kirjassa on otettu huomioon myös kansainvälisen veneilyn haasteet ja osaamisvaatimukset kuten esimerkiksi vuokraveneily Välimerellä. Kirja on kirjoitettu korostaen ennen kaikkea turvallisuutta ja päällikön vastuuta kaikissa olosuhteissa.

Venepäällikön on tunnettava ja hallittava veneensä, venetekniikan perusteet sekä eri tilanteisiin sopivat manööverit johtaakseen ja opastaakseen miehistöä ja opastaakseen miehistöä turvalliseen tehtävien suorittamiseen. Vesikulkuneuvon kuljettaminen, ohjailu ja hallinta edellyttävät vesiliikennelain mukaisesti kykyä ja taitoa – määrittelemättä kuitenkaan tarkemmin tiedollisen ja taidollisen osaamisen sisältöä. 
Kirjan tiedoilla ja SPV:n käytännön veneilijä- ja venepäällikkökursseilla opituilla taidoilla veneily omalla tai vuokraveneellä on parhaimmillaan nautinnollista ja myös palkitsevaa, kun osaavana kipparina saa kokea vapauden liikkua vesillä turvallisesti luonnonvoimien keskellä. Mikä onkaan hienompaa kuin se onnistumisen tunne, kun on pystynyt kuljettamaan veneen ja matkasta nauttineen miehistön turvallisesti perille – joko uuteen, entuudestaan tuntemattomaan satamaan tai ankkuripaikkaan tai tuttuun pursiseuran laituriin. Ja kohdata näillä matkoilla samanhenkisiä ihmisiä, joilla kaikilla on yhteinen tavoite turvallisesta vesillä liikkumisesta!

Sivumäärä: 211

Tuotetunnus (SKU): 020_3000_2304_2300 Osasto:
Additional Information
Paino 0,620 kg (kilogramma)