Pulpettiveneily

25,00 

Sakari Koutin kirjoittama Pulpettiveneily on veneilyn opaskirja, joka kertoo tiiviisti ja selkeästi aloittavalle pulpettiveneilijälle asiat, jotka täytyy tuntea ja osata. Avovene, kuten kirjan kannessa oleva Buster M, sopii erinomaisesti Suomen järvi- ja vesialueiden luonnosta nauttimiseen. Kirjan opeilla veneilyn aloittanut harrastaja voi tehdä miehistöinen turvallisia ja miellyttäviä veneretkiä. Kirjassa Kouti opettaa myös trailerin käytöstä.

Kirjoittaja: Sakari Kouti

Tuotetunnus (SKU): 019_3000_2304_2300 Osasto:
Kuvaus

Pulpettiveneily 

Tämä opaskirja kertoo tiiviisti ja selkeästi asiat, jotka aloittelevan pulpettiveneilijän täytyy tuntea ja osata. Näin hän miehistöineen voi tehdä miellyttäviä ja turvallisia veneretkiä, ja he voivat nauttia Suomen saaristo- ja järviluonnosta. Kirjan runsaan kuvituksen myötä tuosta luonnosta pääsee nauttimaan jo ilman venettäkin.

Myös kokeneempi veneilijä saa kirjasta hyviä vinkkejä harrastuksensa pidemälle viemiseksi. 

Kirja lähtee veneen varustamisesta ja retken suunnittelusta. Mukana on trailerin käyttö ja veneen veteenlasku. Vesilläolosta opastetaan navigointi ja ajaminen, ankkurointi ja kiinnittyminen, ongelma- ja hätätilanteet sekä merimerkit ja tarvittavat solmut. Omat lukunsa on liikkumisesta kanavissa ja luonnossa. Lopuksi käsitellään veneen ja trailerin kunnossapito sekä annetaan vinkkejä omien taitojen eteenpäin kehittämiseen. 

Kirjan tekijä Sakari Kouti 

Sakarilla on yli 20 vuoden kokemus pulpettiveneilystä, ensin kaksitahti- ja sitten nelitahtiperämoottorilla. Retket ovat suuntautuneet niin meri- kuin järvialueille ja osa niistä on sisältänyt yöpymistä teltassa. Hä on jo lapsena viettänyt kesiä ulkosaaristossa ja veneillyt lähialueilla. Pulpettiveneen lisäksi Sakari on jonkin verran liikkunnut purjeveneellä ja kanootilla. 

Veneilytaustan ohella Sakari on rannikkotykistön reservin yliluutnantti, partiojohtaja ja valokuvaaja.

Suomen venehuolto banneri
Additional Information
Paino 0,332 kg