31.05.2017

Tule vaikuttamaan!

Taas on se aika vuodesta, kun seurat voivat ehdottaa jäseniänsä Suomen Purjehdus ja Veneilyn luottamushenkilötehtäviin.

Syysliittokokouksessa 19. marraskuuta 2017 päätetään tulevan kaksivuotiskauden 2018-19 luottamushenkilöistä. Kokouksessa valitaan liittohallitukselle varapuheenjohtaja sekä puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia eri toimikunnille ja toiminnoille.

Liiton toimikunnissa ja toiminnossa pääsee vaikuttamaan ja kehittämään suomalaista veneilyä. Katso lista vapautuvista luottamustoimista ja lue toimikuntien ja toimintojen tehtävistä. Jos olet kiinnostunut jostain toimesta, keskustele asiasta seurasi kanssa, joka voi ehdottaa sinua kyseiseen tehtävään.

– On palkitsevaa, kun pääsee oikeasti vaikuttamaan asioihin ja siirtyy katsomosta kentälle konkreettisten asioiden pariin. Liiton luottamustehtävä ei tarkoita vain nimeä paperilla, vaan se antaa aitiopaikan veneilyyn. Samalla saa myös lisäarvoa sille, mitä kokee omassa seurassa tai alueella tärkeäksi. SPV:ssä pääsee oikeasti tekemään sisältöä ja vaikuttamaan asioihin, viestintä- ja markkinointitoiminnon puheenjohtaja Katja Rytkönen toteaa.

Rytkönen on myös järjestö- ja veneilytoimikunnan sekä SPV:n hallituksen jäsen.

– Erityisen tärkeää on, että luottamustehtäviin saadaan osaavia ja aktiivisia naisia ja miehiä. Toivomme, että seurat käyttävät tätä mahdollisuuttaan vaikuttaa. Kiinnittäkää erityistä huomiota esitettävän henkilön todennettavaan kyvykkyyteen hoitaa esitettävää tehtävää, vaalilautakunnan puheenjohtaja Yrjö Sahlstedt kertoo.

Seurojen perustellut ehdotukset pyydetään lähettämään lomakkeella osoitteeseen marika.bister-sandstrom@spv.fi 21. syyskuuta 2017 mennessä. Vaalilautakunta käsittelee kaikki ehdotukset ja koostaa niistä oman esityksensä syysliittokokoukselle.

Lue asiasta tarkemmin vaalilautakunnan kirjeestä seuroille >>

 

Lisätietoa: Yrjö Sahlstedt, vaalilautakunnan puheenjohtaja, sahlstedt@surfnet.fi