06.02.2019

Kierrätä varusteitasi Veneilijän kamapörssissä

Toteutamme jälleen Veneilijän kamapörssin, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita sekä -vaatteita 8.-17. helmikuuta 2019. Tavaroitaan voivat tuoda myyntiin niin messukävijät kuin seurat ja luokkaliitotkin. Tuotemyynnistä perittävä 30 prosentin provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä.

Huomioithan uudistetut aukioloajat:
Ma-to 11.-14.2.: 15-19
Pe 8.2. ja 15.2.: 11-19
La-su 9.-10.2. ja 16.-17.2.: 10-18

Tavaraa otetaan vastaan 4. hallissa, aivan osastomme vieressä 8. helmikuuta kello 11 alkaen. Myyntiin voi tuoda ehjiä, puhtaita ja toimivia: takkeja, haalareita, housuja, kenkiä ja pelastusliivejä sekä veneilytarvikkeita: purjeita, pelastuslauttoja, ankkureita, skuutteja, nostoköysiä, jollatarvikkeita, elektroniikkaa, spriikeittimiä ja potkureita.

SPV ohjaa jokaisen tuotteen myyntihinnasta perittävän 30 prosentin provision suoraan Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille (kilpapurjehduksen tulevaisuudentoivoille). Nuoret Huiput hoitavat Veneilijän kamapörssin myyntityön yhdessä SPV:n kanssa. Myyjä voi myös tukea junioritoimintaa lahjoittamalla koko myydystä tavarasta saadun summan Nuorille huipuille.

– Mielestäni kamapörssi on juuri sitä mitä veneilymaailma Suomessa on kaivannut. Vihdoin on yksi kanava, mistä käytetyt kamat löytävät uudet omistajat. Tämä helpottaa varmasti purjehtijoita alkutaipaleella. Ei tarvitse hirveällä vaivalla kysellä seuroilta tai muualta. Sain itse viimeksi hyvin myytyä ja tulen uudestaan heti kun on myytävää. Toivottavasti tämä kanava tavoittaa kaikki veneilijät, purjehdusmaajoukkueen olympiamitalisti Mikaela Wulff pohtii.

Lisätietoa SPV:n Vene 19 Båt -messujen kotisatamasta: spv.fi/venemessut