SPV Vene 19 Båt -messuilla

TERVETULOA OSASTOLLEMME KOKEMAAN, NÄKEMÄÄN JA SHOPPAILEMAAN – TAPAHTUMAA JA TOIMINTAA LÖYTYY JOKAISELLE

SPV:n Cardu-mobiilijäsenkortin Kuukauden tarjouksista löydät pääsylippualennuksen, jolla pääset messuille huokeampaan hintaan: Aikuisten lipun voi ostaa hintaan 12 € (7.2. asti verkkokaupassa normaalihinta 16 €, messujen aikana normaalihinta ovella ja verkkokaupassa 19 €) ja lasten lipun hintaan 8 € (7.2. asti verkkokaupasta normaalihinta 10 €, messujen aikana normaalihinta ovella ja verkkokaupassa 12 €). Jos sinulla ei ole vielä SPV:n Cardua, voit katsoa ohjeet sen lataamiseksi täältä.

OSASTO: 4a51, halli 4, Helsingin Messukeskus

ALUEET:
Yhdessä Vesille -palvelupisteet: Tule keskustelemaan seuratoiminnasta, kuten koulutuksesta tai katsastuksesta. Me autamme!
Yhdessä Vesille -tapahtuma-allas: Testaa kaverisi kanssa, kumpi on nopeampi käsinohjattavilla purjeveneillä.
Yhdessä Vesille -lastenmaailma: Rutkasti hauskaa veneilyyn liittyvää tekemistä etenkin perheen pienemmille. Lastenmaailmassa pääsee tutustumaan veneilyyn hauskojen, toiminnallisten pisteiden kautta. Taitoja voi testata muun muassa suositulla trapetsilla, hengauskiikulla, solmupisteellä ja vesipelastusliinan heittopisteellä.
Veneilijän kamapörssi: Kierrätä veneilytarvikkeesi ja tee samalla hyvää. Lisätietoa kohdassa “Veneilijän kamapörssi”.

Lisäksi:

  • Veneseuralipun 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetään lippunättely pääsisäänkäynnin läheisyydessä sijaitsevassa Lasigalleriassa.
  • Osastomme vieressä on RaceWKND!:n osasto, jossa voi tutustua rataveneilyluokkien veneisiin. Jos nopeusveneily kiinnostaa, kannattaa tulla keskustelemaan vauhdikkaasta lajista – etenkin sen aloittamisesta.
  • Osastomme vieressä pääsee tutustumaan myös luokkaliittojen toimintaan ja veneisiin.

KIERRÄTÄ VARUSTEESI VENEILIJÄN KAMAPÖRSSISSÄ

Vene 19 Båt -messuilla järjestetään jälleen Veneilijän kamapörssi, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita sekä -vaatteita 8.-17. helmikuuta 2019. Tavaroitaan voivat tuoda myyntiin niin messukävijät kuin seurat ja luokkaliitotkin. Tuotemyynnistä perittävä 30 prosentin provisio ohjataan lyhentämättömänä Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille, jotka ahkeroivat messujen ajan kamapörssissä.

Luethan ohjeet tarkasti, sillä niihin on tullut muutoksia viime vuodelta. Aukioloajat ovat uudistuneet ja maksutapana käytetään ainoastaan pankkikorttia.

AUKIOLOAJAT
Maanantai-torstai 11.-14.2.: klo 15-19
Perjantai 8.2. ja 15.2.: klo 11-19
Lauantai-sunnuntai 9.-10.2. ja 16.-17.2.: klo 10-18

MITÄ TUODA MYYNTIIN JA MILLOIN?
• Otamme tavaraa vastaan 4. hallissa sijaitsevassa Veneilijän kamapörssissä perjantaista 8. helmikuuta klo 11 alkaen. Pääset tuomaan tavarat myyntiin lunastamalla pääsylipun Vene 19 Båt -messuille (saat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenenä lipun messujen verkkokaupasta hintaan 12 €. Alennuskoodi löytyy SPV:n Cardu-sovelluksesta).

• Saat jokaisesta tuomastasi tavarasta numeroidun tarkistuslipukkeen, jonka avulla voit tarkastaa, onko omat kamasi myyty tai hakea omat kamasi pois Veneilijän kamapörssin aukioloaikoina. Saat samalla messulipun, jolla pääset maksutta takaisin (1 kerran). Koska maksutapana käytetään tänä vuonna pankkikorttia, ilmoitathan tilinumerosi tavaraa tuodessasi. Välitämme myynnistä saadut rahat tilisiirtona. Muista varautua myös pysäköintimaksuun tuodessasi/hakiessasi kamojasi.

• Voit tuoda myyntiin EHJIÄ, PUHTAITA JA TOIMIVIA: takkeja, haalareita, housuja, kenkiä ja pelastusliivejä sekä veneilytarvikkeita: purjeita, pelastuslauttoja, ankkureita, skuutteja, nostoköysiä, jollatarvikkeita, elektroniikkaa, spriikeittimiä ja potkureita. Älä tuo yli 10 vuotta vanhoja, tunnearvoa sisältäviä kamoja – ne kuuluvat merimuseoon.

• Minimihinta tuotteille on 10 euroa (voit kuitenkin tehdä tuotenipun, esim heloista, jotta minimihinta täyttyy). Myyjä voi määrittää tuotteen hinnan, mutta sitä ei kannata hilata kattoon – haluathan saada tavarasi kaupaksi. Hintaa ei voi myöhemmin muuttaa.

• Tuotteiden tulee olla kooltaan sellaisia, että ne voi kantaa Veneilijän kamapörssiin Messukeskuksen pysäköintialueelta.

• Suomen Purjehdus ja Veneily ry ohjaa jokaisen tuotteen myyntihinnasta perittävän 30 prosentin provision suoraan Sailing Team Finlandin Nuorille huipuille (kilpapurjehduksen tulevaisuudentoivoille). Nuoret Huiput hoitavat Veneilijän kamapörssin myyntityön yhdessä SPV:n kanssa. Myyjä voi myös tukea junioritoimintaa lahjoittamalla koko myydystä tavarasta saadun summan Nuorille huipuille.

• Myynnissä olevia tuotteita esitellään Veneilijän kamapörssin Facebook-sivulla tapahtuman aikana. Julkaisemme sivulla jokaisen messupäivän päätteeksi kuvan, jossa on ruksittu yli tuotteet (numerot), jotka on myyty. Näin tiedät, milloin voit noutaa tuottosi messuilta.

• Myymättömät tavarat on noudettava pois sunnuntaihin 17. helmikuuta kello 17 mennessä. Epäselvissä tapauksissa SPV ry varaa oikeuden kahden viikon selvittelyaikaan messujen päättymispäivästä 17.2.2019 lukien. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.

• Noutamattomat varusteet viedään varastoon. Kuljetuksesta ja säilytyksestä peritään 30 euron maksu per tuote. SPV ry säilyttää varusteita kaksi viikkoa messujen päättymispäivästä 17.2.2019. Sen jälkeen ne siirtyvät SPV ry:n omaisuudeksi.

MITÄ OSTAA, MITEN JA MILLOIN?
• Huomioithan, että Veneilijän kamapörssi ei ole auki joka päivä messujen aukioloaikojen mukaisesti. Kamapörssi on auki maanantaista torstaihin kello 15-19, perjantaisin ja viikonloppuisin messujen aukioloaikoina (perjantaisin 11-19 ja viikonloppuisin 10-18).

• Ostajalla on loistava mahdollisuus tutustua tavaroihin ennen ostopäätöstä; väännellä, käännellä ja tutkia, ovatko esineet varmasti ehjiä ja sopivatko ne käyttötarkoituksiin. Palautusoikeutta ei ole.

• Maksuvälineenä käy vain pankkikortit. Ilmoitathan tilinumerosi tavaroita tuodessasi. Välitämme myynnistä saadut rahat tilisiirtona.

Seuraa Veneilijän kamapörssin Facebook-sivua, jotta pysyt ajan tasalla >>

Veneilijän kamapörssi -ohjeet pdf-tiedostona.

Tunnelmia viime vuodelta: