SPV Vene 20 Båt -messuilla

TERVETULOA OSASTOLLEMME KOKEMAAN, NÄKEMÄÄN JA SHOPPAILEMAAN – TAPAHTUMAA JA TOIMINTAA LÖYTYY JOKAISELLE

SPV:n Cardu-mobiilijäsenkortin Kuukauden tarjouksista löydät pääsylippualennuksen, jolla pääset messuille huokeampaan hintaan: Aikuisten lipun voi ostaa hintaan 12 € (normaalihinta messujen aikana ovella ja verkkokaupassa 19 €) ja lasten lipun hintaan 8 € (normaalihinta messujen aikana ovella ja verkkokaupassa 12 €). Jos sinulla ei ole vielä SPV:n Cardua, voit katsoa ohjeet sen lataamiseksi täältä.

SPV:N KOTISATAMA: 4a51, halli 4, Helsingin Messukeskus

ALUEET:
Yhdessä Vesille -palvelupiste: Tule keskustelemaan seuratoiminnasta, kuten koulutuksesta tai katsastuksesta. Me autamme!
Yhdessä Vesille -lava: Tutustu monipuoliseen ohjelmaan kohdasta “Ohjelma”
Tapahtuma-allas:
Testaa kaverisi kanssa, kumpi on nopeampi käsinohjattavilla purjeveneillä.
Lastenmaailma: Rutkasti hauskaa veneilyyn liittyvää tekemistä etenkin perheen pienemmille. Lasten maailmassa pääsee tutustumaan veneilyyn hauskojen, toiminnallisten pisteiden kautta. Taitoja voi testata muun muassa suositulla trapetsilla, hengauskiikulla, solmupisteellä tai vesipelastusliinan heittopisteellä.
Veneilijän kamapörssi: Kierrätä veneilytarvikkeesi ja tee samalla hyvää. Lisätietoa kohdassa “Veneilijän kamapörssi”. Kamapörssi on auki perjantaisin kello 11-19, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-18 sekä maanantaista torstaihin kello 15-19.

Lisäksi:

OHJELMA:

Vuoden vierasvenesatama -julkistusta lukuun ottamatta ohjelma on osastollamme 4a51. Tervetuloa!

Perjantai 7.2. – Uutisten päivä

Klo 12: Vuoden vierasvenestama -julkistus. Vierasvenesatamien osasto (4d60). SPV:n Venesatamakomitea ja Suomen Messut
Klo 13: Olympiahuumaa 1964-2020. Tokio 2020 -kuulumiset: Tuula Tenkanen, Joakim Wilenius ja Martin Gahmberg. Tokio 1964 -muistot: Henrik Tallberg, Johan Gullichsen, Juhani Salovaara ja purjehtijoiden läheisiä. Haastattelijana Eero Lehtinen.
Klo 14: Lasten purjehduskoulu starttaa. Laura Santala ja Tapio Nirkko
Klo 15: Tapio Lehtinen: Tulevaisuuden projektit & radioamatööriyhteistyö. Lehtinen ja Jari Jussila

Lauantai 8.2. – Tapahtumien vuosi 2020

Klo 12: Koko perheen solmukoulu. Hannu “Solmu” Seppänen
Klo 13: Matkaveneilyn uudet tuulet. SPV:n veneilykoordinattori ja koulutuspäällikkö Mirja Rosenberg
Klo 14: Suosittu Purjehdusliiga. SPV:n kilpapurjehduskoordinaattori Thomas Hacklin, ÅSS:stä Staffan Lindberg ja BS:stä Ben Mellin. Juontajana Gedi Lindahl
Klo 14.30: Kilpaveneily esittäytyy.
Klo 15: Kohti olympiamenestystä. SPV:n valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko, purjehdusmaajoukkueen päävalmentaja Joakim Wilenius ja purjehdusmaajoukkueen meteorologi Martin Gahmberg
Klo 16: Koko perheen solmukoulu. Hannu “Solmu” Seppänen

Sunnuntai 9.2. – Puhtaampien vesien puolesta

Klo 12: Lasten ympäristöonginta.
Klo 13: Puhtaampien vesien puolesta -paneelikeskustelu. Oskari Hänninen, Sari Kojamaa, Jutta Vuolamo, Okko Outinen ja Topiantti Äikäs.
Klo 14: Lasten ympäristöonginta.

Perjantai 14.2. – Ystävänpäivä

Klo 12: Yhdessä Vesille -videokooste.
Klo 13: Vetreänä vesille – senioriveneilijän liikuntahetki. Fysioterapeutti Pia Nirkko
Klo 14: Baltian suosikkikohteet. Kalevi Westersund
Klo 15: Yhdessä Vesille -videokooste. 

Lauantai 15.2. – Turvallisesti vesillä

Klo 13: Lasten pelastusliivihaaste.
Klo 14: Veneilyturvallisuuden paneelikeskustelu. Risto Haimila (Onnettomuustutkintakeskus),  Jukka-Pekka Lumilahti (Rajavartiolaitos), Jori Nordström (SMPS), Kristiina Heinonen (SUH) sekä edustajat Meriturvasta ja VTS:stä.
Klo 15: Lasten pelastusliivihaaste.

Sunnuntai 16.2. – Perhepäivä

Klo 12: Lasten ympäristöonginta.
Klo 13: Koko perheen solmukoulu. Hannu “Solmu” Seppänen
Klo 14: Perheellä voittoon – radio-ohjattavien veneiden kisa. Vanhempi-lapsi
Klo 16: Meretniemet maailmalla.

KIERRÄTÄ VARUSTEESI VENEILIJÄN KAMAPÖRSSISSÄ

Vene 20 Båt -messuilla järjestetään jälleen Veneilijän kamapörssi, joka myy ja kierrättää veneilytarvikkeita sekä -vaatteita 7.-16. helmikuuta 2020. Tavaroitaan voivat tuoda myyntiin niin messukävijät kuin seurat ja luokkaliitotkin. Tuotemyynnistä perittävä 30 prosentin provisio ohjataan SPV:n lasten ja nuorten työhön.

Luethan ohjeet tarkasti. Veneilijän kamapörssi ei ole auki joka päivä messujen aukioloaikojen mukaisesti ja maksutapana käytetään ainoastaan pankkikorttia.

AUKIOLOAJAT
Maanantai-torstai 10.-13.2.: klo 15-19
Perjantai 7.2. ja 14.2.: klo 11-19
Lauantai-sunnuntai 8.-9.2. ja 15.-16.2.: klo 10-18

MITÄ TUODA MYYNTIIN JA MILLOIN?
• Otamme tavaraa vastaan 4. hallissa sijaitsevassa Veneilijän kamapörssissä perjantaista 7. helmikuuta klo 11 alkaen. Pääset tuomaan tavarat myyntiin lunastamalla pääsylipun Vene 20 Båt -messuille (saat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenenä lipun messujen verkkokaupasta hintaan 12 €. Alennuskoodi löytyy SPV:n Cardu-sovelluksesta).

• Saat jokaisesta tuomastasi tavarasta numeroidun tarkistuslipukkeen, jonka avulla voit tarkastaa, onko omat kamasi myyty tai hakea omat kamasi pois Veneilijän kamapörssin aukioloaikoina. Saat samalla messulipun, jolla pääset maksutta takaisin (1 kerran). Koska maksutapana käytetään pankkikorttia, ilmoitathan tilinumerosi tavaraa tuodessasi. Välitämme myynnistä saadut rahat tilisiirtona. Muista varautua myös pysäköintimaksuun tuodessasi/hakiessasi kamojasi.

• Voit tuoda myyntiin EHJIÄ, PUHTAITA JA TOIMIVIA: takkeja, haalareita, housuja, kenkiä ja pelastusliivejä sekä veneilytarvikkeita: purjeita, pelastuslauttoja, ankkureita, skuutteja, nostoköysiä, jollatarvikkeita, elektroniikkaa, spriikeittimiä ja potkureita. Älä tuo yli 10 vuotta vanhoja, tunnearvoa sisältäviä kamoja – ne kuuluvat merimuseoon.

• Minimihinta tuotteille on 10 euroa (voit kuitenkin tehdä tuotenipun, esim heloista, jotta minimihinta täyttyy). Myyjä voi määrittää tuotteen hinnan, mutta sitä ei kannata hilata kattoon – haluathan saada tavarasi kaupaksi. Hintaa ei voi myöhemmin muuttaa.

• Tuotteiden tulee olla kooltaan sellaisia, että ne voi kantaa Veneilijän kamapörssiin Messukeskuksen pysäköintialueelta.

• Suomen Purjehdus ja Veneily ry ohjaa jokaisen tuotteen myyntihinnasta perittävän 30 prosentin provision SPV:n lasten ja nuorten työhön. Myyjä voi myös tukea junioritoimintaa lahjoittamalla koko myydystä tavarasta saadun summan.

• Myynnissä olevia tuotteita esitellään Veneilijän kamapörssin Facebook-sivulla tapahtuman aikana. Julkaisemme sivulla jokaisen messupäivän päätteeksi kuvan, jossa on ruksittu yli tuotteet (numerot), jotka on myyty. Näin tiedät, milloin voit noutaa tuottosi messuilta.

• Myymättömät tavarat on noudettava pois sunnuntaihin 16. helmikuuta kello 17 mennessä. Epäselvissä tapauksissa SPV ry varaa oikeuden kahden viikon selvittelyaikaan messujen päättymispäivästä 16.2.2020 lukien. Myymättä jääneistä varusteista ei peritä kuluja, jos ne haetaan pois ennen messujen päättymistä.

• Noutamattomat varusteet viedään varastoon. Kuljetuksesta ja säilytyksestä peritään 30 euron maksu per tuote. SPV ry säilyttää varusteita kaksi viikkoa messujen päättymispäivästä 16.2.2020. Sen jälkeen ne siirtyvät SPV ry:n omaisuudeksi.

MITÄ OSTAA, MITEN JA MILLOIN?
• Huomioithan, että Veneilijän kamapörssi ei ole auki joka päivä messujen aukioloaikojen mukaisesti. Kamapörssi on auki maanantaista torstaihin kello 15-19, perjantaisin ja viikonloppuisin messujen aukioloaikoina (perjantaisin 11-19 ja viikonloppuisin 10-18).

• Ostajalla on loistava mahdollisuus tutustua tavaroihin ennen ostopäätöstä; väännellä, käännellä ja tutkia, ovatko esineet varmasti ehjiä ja sopivatko ne käyttötarkoituksiin. Palautusoikeutta ei ole.

• Maksuvälineenä käy vain pankkikortit. Ilmoitathan tilinumerosi tavaroita tuodessasi. Välitämme myynnistä saadut rahat tilisiirtona.

Seuraa Veneilijän kamapörssin Facebook-sivua, jotta pysyt ajan tasalla >>

Veneilijän kamapörssi -ohjeet pdf-tiedostona.

Vene 20 Båt -messujen aukioloajat: pe 7.2. klo 11–19 | la 8.2. ja su 9.2 klo 10–18 | ma 10.2. – pe 14.2. klo 11–19 | la 15.2. ja  su 16.2. klo 10-18
vene.messukeskus.com/