19.08.2022

Elokuussa suunnataan Yhdessä vesille / I augusti är vi Tillsammans till Sjöss

Yhdessä vesille -viikkoa vietetään 22.-28. elokuuta 2022. Nyt on hieno mahdollisuus jakaa veneilyn ilosanomaa. Kutsu ystävä, naapuri tai vaikkapa työkaveri veneretkelle kokemaan veneilyn komeutta loppukesän lämmössä. Kannustamme kaikkia mukaan – niin yksityishenkilöitä, seuroja kuin luokkaliittojakin.

Yhdessä vesille -viikko on loistava tilaisuus tutustua veneilyyn ja innostaa uusia ihmisiä veneilyharrastuksen pariin. Lapsille ja uusille veneilijöille ensimmäinen veneretki voi olla kesän kohokohta ja sytyttää veneilykipinän. 

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi Suomen Veneily ja Purjehduksen Helly Hansenin reppu & lippis -pakettia. 

Osallistuminen on varsin helppoa: jaa oma veneilykokemuksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #yhdessävesille @suomenpurjehdusjaveneily

Tapahtumista voit ilmoittaa media@spv.fi

Toteuta veneilytempaus, hyppää kannelle tai nauti vesistöistä ihan muuten vaan – tervetuloa mukaan!

spv.fi/yhdessävesille

I augusti är vi Tillsammans till Sjöss

Tillsammans till Sjöss- veckan firas 22-28 augusti. Den utgör ett fint tillfälle att sprida båtsportens glädjebudskap. Inbjud din granne, din vän eller exempelvis en arbetskamrat att dela det fina i båtsporten i sensommarens värme. Föreningarna kan till exempel ordna utflykter, pröva på- tillfällen eller andra intressanta evenemang. Vi uppmuntrar alla att gå med – både privatpersoner och klassförbund.

Vi lottar ut bland alla deltagare två paket som vardera innehåller en SBF Helly Hansen rygsäck och en skärmmössa

Det är ytterst enkelt att delta: dela bilder eller videosnuttar på #yhdessävesille @suomenpurjehdusjaveneily

Yhdessä Vesille