YHDESSÄ VESILLE

LÄHDE NAUTTIMAAN VESISTÖISTÄ KAVEREIDESI KANSSA, JÄRJESTÄ VENEILYAIHEINEN TEMPAUS TAI OSALLISTU TAPAHTUMAAN 

7.-9.6. SUUNNATAAN YHDESSÄ VESILLE!

Jo kolmatta kertaa järjestettävä Yhdessä Vesille -kampanja kannustaa yksityishenkilöitä, seuroja ja luokkaliittoja viemään tuttuja ja tuntemattomia vesille ja innostamaan heitä upean lajin pariin.

Veneseurat, luokkaliitot ja yksityishenkilöt – mukaan vaan!
Tarkoituksena on tuoda veneilyn ilosanomaa esiin erilaisten tempausten ja tapahtumien avulla, ja saada sitä kautta lisää jäseniä seuroihin. Yksityishenkilöt voivat viedä kavereita vesille tai seurat järjestää esimerkiksi tutustumispäivän lajiin, reissun saaritukikohtaan, katsastustilaisuuden, avoimet harjoitukset tai koulutustapahtuman.

Tapahtumista voi ilmoittaa meille kohdan Ilmoita tempaus kautta. Ilmoittamalla tapahtuman, saat Yhdessä Vesille -materiaaleja käyttöön ja voimme viestiä tapahtumastasi. Voit tarvittaessa kysyä myös apua tapahtuman järjestämiseen.

Lisäksi tämän vuoden uutuutena ovat seurojen tai luokkaliitojen tarjoamat veneilykokeilut. Tarkoituksena on tarjota halukkaille henkilöille venereissuja seurojen kanssa toteutettuna, sillä veneilykokeilut ovat saaneet paljon positiivista palautetta. Jos seurasi haluaa olla mukana tarjoamassa aitoja veneilykokemuksia, lue lisää täältä ja ilmoita seurasi tai luokkaliittosi mukaan. Me siis keräämme halukkaan tiedot ja välitämme ne seuralle/luokkaliittolle. Seura/luokkaliitto pääsee näin todella lähelle mahdollista uutta harrastajaa.

Vuonna 2019 tapahtumakonsepti muuttuu hieman:
Tällä kertaa kampanjaa muutetaan siten, että Yhdessä Vesille -starttiviikonloppu järjestetään 7.-9.6. Sen jälkeen seurat voivat järjestää omia tapahtumia Yhdessä Vesille -sateenvarjon alla. Me keräämme tapahtumat kampanjakalenteriin ja viestimme niistä mediassa. Autamme mahdollisuuksien mukaan myös tapahtuman järjestämisessä.

Ole mukana somessa!
Kampanjaan voi osallistua myös somessa #yhdessävesille kera. Kampanjaan Instagram-kuvin osallistuneiden ja tempausjärjestäjien kesken arvotaan palkintoja!

Pysy aallonharjalla seuraamalla Yhdessä Vesille Facebook-kanavaa ja tätä sivustoa.

Tapahtumaesimerkkejä:

  • Lajitutustumiset (purjevene- ja/tai moottorivenekokeilut)
  • Eskaaderit
  • Purjehdus- tai nopeusveneilykilpailut
  • Katsastus- ja/tai turvallisuuspäivät seuran jäsenille
  • Työpaikan virkistyspäivät
  • Veneilykauden avajaiset
  • Seuran talkoot
  • Seuran yhteisretki saaritukikohtaan
  • Satamapäivät

Kaikenlaiset tapahtumat, jotka liittyvät veneilyyn ja yhdessä tekemiseen ovat tervetulleita!

Ilmoita tempauksestasi, jotta voimme kertoa muillekin siitä. Mainitsethan, onko tapahtuma avoin vai suljettu.

Vuoden 2019 tapahtumat päivittyvät sitä mukaan kun niitä tulee.

 

LAUANTAI 8.6. 

Vaasan Yhdessä Vesille -tapahtuma | kaikille avoin, maksuton
Milloin: 8.6.2019
Mitä: Purje- ja moottorivenekokeiluja kokeneen kipparin kanssa Varisselällä. Tapahtuma järjestetään kalastuspäivän yhteydessä. Mukana on myös ainakin Vaasan Meripelastusyhdistys. Tarkempaa tietoa tulossa myöhemmin.

SUNNUNTAI 9.6.

Yhdessä Vesille Helsingissä | kaikille avoin, maksuton
Milloin: 9.6.
Missä: Helsingin Kansalaistori ja Töölönlahti
Mitä: Luvassa on ainakin veneilyaiheista tekemistä lapsille, tutustumista veneilyturvallisuuteen, veneilytarinoita ja haastekilpailu purjehduksen olympiamitalisteille. Myös seurat ja venealan toimijat ovat tervetulleita esittelemään toimintaansa. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

Lataa Yhdessä Vesille -materiaaleja ja käytä niitä vapaasti tapahtumiesi tai tempauksiesi viestinnässä. 

LOGOT

  

 

FACEBOOK- & KOTISIVUMATERIAALIT 

   

  

INSTAGRAM-MATERIAALEJA 

  

  

JULISTEET (tulossa)

LASTEN PUUHAVIHKO

Yhdessa_Vesille_notebook2_ReetaEk.jpg

TUNNELMIA VIIME VUODELTA 

3.-11. kesäkuuta 2017  Yhdessä Vesille -viikko ilahdutti monia suomalaisia. Kampanja koostui 25 ympäri Suomea järjestettävästä maksuttomasta tapahtumasta, joita järjestivät luokkaliitot, seurat tai yksityishenkilöt. Muun muassa tällaisia tapahtumia järjestettiin: Kari “Ruffe” Nurmen 100 vesille -tempaus, Teekkaripurjehtijoiden kevytvenekokeilut, PORY:n matkapurjehduskokeilut, Vesille keskellä Joensuuta -tapahtuma, Mellstenin rantakarnevaalit ja Laukaan Sataman Puuhapäivä.

Lue lisää vuoden 2017 Yhdessä Vesille Suomi 100 -tapahtumasta täältä. Yhdessä Vesille -teeman hengessä tehtiin myös Nautic 2/2017 -lehti ja Yhdessä Vesille – Suomi 100 -gaala.