20.02.2019

Yhteishaku Urheiluoppilaitoiksiin on käynnissä 19.2.-12.3.2019

Yhteishaku toisen asteen koulutukseen on käynnissä!

SPV:n valmennusta on tarjolla Helsingissä, mm. Mäkelänrinteen urheilulukion ja Brändö gymnasiumin opiskelijoille. Hakuaika, 19.2. – 12.3. klo 15:00 mennessä (myös postitse lähetettävät).

Urheiluoppilaitoksessa nuori voi yhdistää määrätietoisen ja tavoitteellisen kilpaurheilun ja opiskelun tarjoamalla hyvät ja joustavat olosuhteet molempiin. Urheiluoppilaitokset on tarkoitettu kilpapurjehtijoille, joilla on potentiaalia ja motivaatiota kehittyä urheilijana.

Neljä kertaa viikossa tapahtuviin valmennuksiin kuuluu lajiharjoittelun lisäksi fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä luentoja kilpapurjehduksen eri osa-alueilta. Valmennuksesta vastaavat SPV:n nimeämät maajoukkuetason valmentajat, jotka toimivat yhteistyössä nuorten urheilijoiden henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Lajiharjoitukset pidetään Lauttasaaressa ja muut tapahtumat pitkälti Mäkelänrinteen lukiossa tai Uintikeskuksessa.

Lukukauden harjoitukset maksavat yhteensä 300 €, tämä sisältää kaikkinensa noin 100 tapahtumaa.

Yhteishaku on käynnissä Opinpolku-palvelussa 19.2.-12.3.
Sähköisen yhteishaun lisäksi hakijan on täytettävä urheiluoppilaitoksen oma hakulomake. Lisätietoja hakuprosessista saat oman koulusi opinto-ohjaajalta ja urheiluoppilaitosten verkkosivuilta.

Brändö Gymnasium, Helsinki
Mäkelänrinteen lukio, Helsinki
Pohjois-Haagan yhteiskoulu, Helsinki
Perho Liiketalousopisto, Helsinki
Omnia, Espoo
Stadin ammattiopisto, Helsinki

 

SPV järjestää urheiluoppilaitoksiin pyrkiville testi-illan Esport Arenassa keskiviikkona 10.4. klo 18:00-21:00, jossa hakijat suorittavat kestävyys- ja lihaskuntotestin. Lisäksi kerromme tarkoin SPV:n ja yleiset valintakriteerit urheiluoppilaitoksiin, sekä haastattelemme tarvittaessa urheilijoita.
Urheilija saa henkilökohtaisen kutsun testi-iltaan 1.4. mennessä (SPV saa hakijoiden tiedot oppilaitoksilta 29.3. mennessä).

 

Lisätietoja:

Vili Kaijansinkko
Valmennuspäällikkö
0500 175 505
vili.kaijansinkko@spv.fi

Suomen Purjehdus ja Veneily ry – Segling och Båtsport i Finland rf
Särkiniementie 5 B 62, 00210 Helsinki