23.02.2021

Yhteishaku toisen asteen koulutukseen on käynnissä!

SPV:n valmennusta on tarjolla Helsingissä, mm. Mäkelänrinteen urheilulukion ja Brändö gymnasiumin opiskelijoille. Hakuaika, 23.2.–23.3. klo 15:00 mennessä.

Urheiluoppilaitoksessa nuori voi yhdistää määrätietoisen ja tavoitteellisen kilpailun, harjoittelun ja opiskelun tarjoamalla hyvät ja joustavat olosuhteet kilpaurheiluun ja opiskeluun. Urheiluoppilaitokset on tarkoitettu kilpapurjehtijoille, joilla on potentiaalia ja motivaatiota kehittyä urheilijana.

Neljä kertaa viikossa tapahtuviin valmennuksiin kuuluu lajiharjoittelun lisäksi fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä luentoja kilpapurjehduksen eri osa-alueilta. Valmennuksesta vastaavat SPV:n nimeämät maajoukkuetason valmentajat, jotka toimivat yhteistyössä nuorten urheilijoiden henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Lajiharjoitukset pidetään Lauttasaaressa/Kulosaaressa ja muut tapahtumat Helsingin Olympiavalmennuskeskuksessa.

Lukukauden harjoitukset maksavat yhteensä 550 €. Hinta sisältää mm. valmentautumisohjelman yli 100 ohjattuun tapahtumaan, rajatun harjoitteluoikeuden Helsingin Olympiavalmennuskeskuksessa, fysiikkaohjelman ja seurannan ja testit, sekä yhteistyön urheilijan henkilökohtaisen valmentajan kanssa.

Yhteishaku on käynnissä Opinpolku-palvelussa 23.2.–23.3.

Sähköisen yhteishaun lisäksi hakijan on täytettävä urheiluoppilaitoksen oma hakulomake. Lisätietoja hakuprosessista saat oman koulusi opinto-ohjaajalta ja urheiluoppilaitosten verkkosivuilta.

SPV tarjoaa valmennusta Urhea-Kampuksessa Helsingissä. mm. Brändö Gymnasium, Helsinki ja Mäkelänrinteen lukio, Helsinki opiskelijoille.

Mäkelänrinteen lukiosta lisää tietoa: Lukion esittely video ja Perustiedot pisteytyksestä haettaessa urheilulukioo

Tutustu Suomen kaikkiin urheiluoppilaitoksiin TÄSTÄ

Tutustu tarkemmin urheiluoppilaitosten hakuprosessiin (sis. urheiluoppilaitosten hakulomake 2021) TÄSTÄ

SPV järjestää huhtikuun aikana urheiluoppilaitoksiin hakeville henkilökohtaisen Teams -haastattelun, sekä testi-illan, jossa hakijat suorittavat kestävyys- ja lihaskuntotestin.

Kontaktoimme hakijat 12.4. mennessä (SPV saa hakijoiden tiedot oppilaitoksilta 9.4. mennessä).

Lajiliiton pisteytykset lähetetään oppilaitoksille 30.4. mennessä. Hakijat saavat tiedon yhteishaun valinnoista aikaisintaan 17.6.2021. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat tulokset myös sähköpostiisi.

 

Lisätietoja:

Vili Kaijansinkko
Valmennuspäällikkö
0500 175 505
vili.kaijansinkko@spv.fi

Suomen Purjehdus ja Veneily ry – Segling och Båtsport i Finland rf
Särkiniementie 5 B 62, 00210 Helsinki