10.03.2022

Webinaariohjelmassa säätä ja satamia

Tervetuloa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, Avomeripurjehtijoiden ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n webinaareihin!

  • Tiistaina 15.3.2022 kello 19-21: FinRating. Avomeripurjehtijat ry järjestää yhteistyössä SPV:n kanssa FinRating-webinaarin. Lue lisää ohjelmasta täältä ja liity mukaan täältä.
  • Torstaina 24.3.2022 kello 19.30-20.30: Veneilijän sää: Kilpapurjehdus, osa 2. Veneilijän sää -webinaarisarja jatkuu kilpapurjehduksen merkeissä. Tilaisuuteen voi hyvin osallistua, vaikka ei olisi ollut kuuntelemassa kilpapurjehtijan sään ensimmäistä osaa tammikuussa. Webinaarin asiantuntijana toimii Sailing Team Finlandin pitkäaikainen meteorologi Martin Gahmberg. Tilaisuus on maksuton, sitä ei tallenneta. Liity mukaan täältä.
  • 7.-8.4.2022 kello 9-12: Satamaseminaarit. Pidä Saaristo Siistinä ry:n Satamaseminaarit pidetään tänäkin keväänä webinaarimuotoisina. Satamawebinaarit ovat kattaus ajankohtaisia aiheita ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, jotka käsittelevät satamatoimintaa niin meren rannikolla kuin sisävesilläkin. Näitä ovat muun muassa tuoreimmat kuulumiset satamien ympäristö- ja turvallisuusasioihin liittyen. Lisäksi webinaareissa esitellään kiinnostavia satamia ja muita matkakohteita vesistöjen äärellä. Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu nyt mukaan täältä.

Kuva: Helmi Hollo/SPV