28.05.2020

Webinaareista vauhtia vesille: Veneilijän sää 4.6. ja Junnusta huipulle 10.6.

Kesä kutsuu jo vesille, mutta vielä kannattaa istahtaa myös koneen ääreen (tai olla puhelimen kautta linjoilla). Erityisesti kilpapurjehduksen saralla on luvassa ennen kesäpaussia kaksi mielenkiintoista webinaaria, kun Playbook-tilaisuuksien sarja jatkuu maanantaina 1.6. kello 19.30 ja Sailing Team Finlandin järjestämän suositun Junnusta huipulle -webinaarisarjan toinen osa sukeltaa kilpailemisen maailmaan.

Keskiviikkona 3.6. on oiva tilaisuus tutustua merenkulun liputuskulttuuriin, ja torstaina 4.6. järjestetään Veneilijän sää -webinaarin viides osa (sääwebinaarit jäävät sen jälkeen kesätauolle).

Kaikki SPV:n webinaarit ovat maksuttomia, ja mukaan pääsee linkin kautta. Tervetuloa!

SPV:n kesäkuun webinaarit:

Ma 1.6. klo 19.30-21: Playbook seuravalmentajille ja purjehtijoille. Valmentaja-meteorologi Martin Gahmberg, päävalmentaja Joakim Wilenius ja valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko jakavat maajoukkueen keräämää tietotaitoa seurakentälle ja purjehtijoille.

Katso tallenne täältä.

To 4.6. klo 18-19: Veneilijän sää, osa 5. Kaikille avoin mahdollisuus lisätä säätietouttaan. Meteorologi Martin Gahmberg. Liity mukaan täällä.

Ke 10.6. klo 10-11: Junnusta huipulle, osa 2. Teemana kilpailuihin valmistautuminen (Regattaan täydessä iskussa/Sinem Kurtbay, Kisapäivän rutiinit/Oskari Muhonen ja Onnistunut lataus lähtöjen välissä/Noora Ruskola ja Mikaela Wulff). Webinaari on kaikille avoin ja erityisen suositeltava nuorille purjehtijoille sekä seuravalmentajille. Liity mukaan täällä. Webinaari nauhoitetaan.

SPV:n webinaarien tallenteita löydät täältä: spv.fi/digikirjasto