11.05.2021

Vinkit alkavaan veneilykauteen SPV:n webinaareista

Virittäydy alkavaan veneilykauteen SPV:n webinaareissa. Matkaveneilijälle on tarjolla arvokasta tietoa vesistöjen sääilmiöistä ja kauniista luonnonsatamistamme. Kisaamisesta kiinnostuneille vinkkejä on luvassa Kisaamaan köliveneellä -webinaarissamme.

 

Kysy veneilystä: Kisaamaan köliveneellä torstaina 13.5.2021 kello 19-20.30

Kiinnostavatko keskiviikkokisat omalla matkaveneellä tai luokkakohtaiset regatat Suomen suloisessa suvessa? Entä millaista kölivenepurjehdusta seurat tarjoavat?

Kysy veneilystä: Kisaamaan köliveneellä -webinaari tarjoilee kattauksen kilpapurjehdusasiaa niin aloitteleville seiloreille kuin kokeneemmillekin merikarhuille. Webinaarissa kuullaan myös FinLYSin korvanneesta FinRating-tasoitusjärjestelmästä, avomeripurjehduksesta sekä kesän 2021 kilpailuista.

Tilaisuudessa on hyvin aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Mukana on myös SPV:n kilpapurjehdustoiminnasta vastaava Tapio Nirkko.

Ohjelma:

  • H-veneellä starttiin/Jyrki Lindström, H-veneliiton puheenjohtaja
  • Matalalla kynnyksellä kisaamaan/Joonas Sovinen, Päijännepurjehduksen kilpailupäällikkö.
  • J-70 & Purjehdusliiga/Ben Mellin, Brändö Seglaren kommodori

Liity mukaan täällä.

 

Matkaveneilijän sää tiistaina 18.5.2021 kello 20-21

Veneilijän sää -webinaarisarja päättyy kevään osalta, ja sen viimeinen jakso keskittyy matkaveneilyyn. Meteorologi Martin Gahmberg kertoo kesän lomapurjehduksille ja veneilymatkoille vinkit keskeisistä sääilmiöistä (esimerkiksi sumusta, kuuroista ja ukkospilvistä).

Veneilijän sää -tilaisuuksia ei nauhoiteta. Tilaisuuksiin voi osallistua hyvin, vaikka ei olisi ollut mukana aiemmissa osissa.

Liity mukaan täällä.

 

Kysy veneilystä: Luonnonsatamat torstaina 27.5. kello 19-20.30

Aloitamme veneilykauden ja päätämme webinaarikevään luonnonsatamien lumoissa. Tule mukaan kysymään ja kuulemaan asiantuntijoiden parhaat vinkit kesän kauneimpiin kohteisiin.

Asiantuntijat ja teemat:

  • Luonnonsatamat retkikohteina: Roope Korpela, Suuret Satamakirjat päätoimittaja, Turun Partio-Sissit
  • Ympäristöystävällisesti luonnonsatamissa: Katriina Murto, Aluepäällikkö, Pidä Saaristo Siistinä
  • Veneile turvallisesti luonnonsatamiin: Harri Sane, Veneilykouluttajien kouluttaja, SPV

Liity mukaan täällä.