14.08.2020

Vielä ehdit tarttua kesäkauden tarjouksiin

SPV:n jäsenseuran veneilijänä pääset nauttimaan SPV:n tarjoamista eduista veneilykaudella kesäkuusta elokuun loppuun. Voit käyttää etuja SPV:n Cardussa sijaitsevan mobiilijäsenkortin kautta.

Jos sinulla ei vielä ole mobiilijäsenkorttia, voit lähettää yhteystietosi (nimi, puhelinnumero, seura, kotipaikkakunta) sähköpostitse osoitteeseen media@spv.fi. Sen jälkeen lähetämme sinulle tekstiviestin, jonka kautta pääset lataamaan kortin puhelimeesi.

 

Kesäalennuksia HSS Paviljongista

Tervetuloa nauttimaan kesästä tunnelmalliseen HSS Paviljongiin Helsingin Liuskasaareen. Saat SPV:n mobiilijäsenkorttia näyttämällä Purjehtijan viinit 26 euroa/pullo ja à la carte -annoksista 10 prosentin alennuksen kesä-, heinä- ja elokuussa 2020.

Näytä mobiilijäsenkorttiasi tilauksen yhteydessä.

hsspaviljong.fi

Kahden Liuskan ostajalle toinen Liuskoista -50 %

Skifferien tarina alkoi Liuskaluodolta, ja siitä herkkumme ja ravintolamme saivat nimensä. Meillä nautit gourmet-pizzaa muistuttavia Liuskoja – ja SPV:n jäsenenä kannattavaan etuhintaan. Tervetuloa käyttämään jäsenetusi Hankoon tai Helsingin Liuskaluodolle kesä-, heinä- ja elokuussa 2020!

Näytä mobiilijäsenkorttiasi tilauksen yhteydessä.

skiffer.fi

Veneen istuma-aukon aurinkosuojista -25 %

SPV:n jäsenenä saat Watskin verkkokaupassa 25 prosentin alennuksen veneen istuma-aukon aurinkosuojista (kolme eri kokoa). Tutustu tuotteeseen: watski.fi/Istuma-aukon-aurinkosuoja-11do6

Etu on voimassa Watskin verkkokaupassa watski.fi 31.12.2020 asti. Voit ostaa aurinkosuojan alennettuun hintaan aktivoimalla verkkokaupan kassalla koodin CARDU20.

watski.fi

Maistuvia alennuksia Blue Peteristä

Ravintola Blue Peter tarjoaa SPV:n jäsenille 10 prosentin alennuksen bistrolistan tuotteista ja virvokkeista/alkoholituotteista kesä-, heinä- ja elokuussa 2020. Ravintola sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa Helsingfors Segelklubbin yhteydessä.

Saat etusi näyttämällä mobiilijäsenkorttiasi. Muista mainita etusi tilausta tehdessäsi.

bluepeter.fi

Muistathan myös pysyvät jäsenedut

SPV:n jäsenseurojen veneilijät voivat nauttia myös pysyvistä jäseneduista, joihin voit tutustua osoitteessa spv.fi/jasenedut/.

Etenkin 10 euron alennus Trossi-jäsenyydestä ja venevakuutukseen liittyvät edut ovat hyödyllisiä näin veneilykauden startatessa. Lisäksi SPV:n jäsenseuran veneilijänä sinut on vakuutettu If Vakuutuksen tapaturmavakuutuksella. Lue lisää: if.fi/spv