06.06.2022

Veneilyn viikkokatsaus: Nautic-TV starttaa 6.6.

Suomen Purjehdus ja Veneily kokoaa veneily- ja purjehdustapahtumat yhteen joka viikko. Kerromme alkaneen viikon tulevista tapahtumista ja poimimme tunnelmia ja tuloksia edellisen viikon kilpailuista sekä muista tapahtumista. Luokkaliitot ja seurat voivat toimittaa viikkokatsaukseen tarkoitettuja lyhyitä uutisia (tulevat ja juuri päättyneet tapahtumat) kuvineen ja linkkeineen (kilpailuinfo/tulokset) maanantaisin kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen media@spv.fi. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin.

Tuloksia ja tunnelmia viimeviikolta:

SPV:n Seuramatkalla-kiertue vieraili Saimaalla

Seuramatkalla-kiertue vieraili viime viikolla Saimaan vesistöalueella. Kiertue kurvasi Lappeenrantaan, Savonlinnaan, Joensuuhun ja Kuopioon. Oli ilo tavata jäsenseurojamme kuulla heidän kuulumisiaan kauniissa Saimaan maisemissa. Keskustelut olivat hedelmällisiä ja seurojen yhteinen talkoohenki oli vaikuttavaa. Ajatustenvaihdon seurauksena pystymme kehittämään toimintaamme ja tukemaan seuroja entistä enemmän, joten lämpimät kiitokset yhteisestä ajasta.

Seuraavaksi suuntaamme kohti Läntistä Suomenlahtea ja Keitele-Päijännettä.

Purjehduskauden toinen maailmancup päätökseen Hollannissa

Regatassa suomea edustivat 49er-luokan tiimi Ville Korhonen/Edvard Bremer, sekä Noora Ruskola Formula Kite -luokassa. Korhonen/Bremer purjehtivat 49er-luokan kultafinaaleissa 20:nneksi. Ruskola purjehti sijalle 25. Rion olympialaisissa 49er FX -luokassa Suomea edustanut Noora Ruskola osallistui Hollannissa ensimmäiseen regattaan uudessa Formula Kite -luokassaan. Maajoukkueella on seuraavaksi kahden viikon harjoitusjakso, ennen Kieler Wochen suurkilpailuja. 

Ville Korhonen ja Edvard Bremer Hollannin maailmancupissa. Kuva: Sailing Energy / Hempel World Cup Series Allianz Regatta

Tulevia tapahtumia:

Nautic-TV starttaa 6.6. maanantaina

Nautic-TV nauttii veneilystä kotimaan upeissa vesistöissä, esittelee ajankohtaiset ilmiöt ja henkilöt sekä tarjoaa vinkkejä veneen huoltoon ja vastuulliseen vesillä liikkumiseen. Uusi jakso julkaistaan joka toinen maanantai kello 19 Suomen Purjehdus ja Veneilyn Youtube-kanavalta.

Ensimmäinen jakso 6.6.:

  • Mistä vene vielä kesäksi 2022?
  • Köysikoulu: Rantautuminen
  • Tapio Lehtinen kohti Golden Globe Racea
  • Parasailing: Uuden harrastuksen alkuun
  • Yläkoululeiritys tarjoaa spurtin kohti huippua
  • Purjehdusliiga vauhdissa ympäri Suomen

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Nautic-TV:n lähetyksiä täältä.