20.06.2022

Veneilyn viikkokatsaus: Nautic-TV esitetään 20.6.

Suomen Purjehdus ja Veneily kokoaa veneily- ja purjehdustapahtumat yhteen joka viikko. Kerromme alkaneen viikon tulevista tapahtumista ja poimimme tunnelmia ja tuloksia edellisen viikon kilpailuista sekä muista tapahtumista. Luokkaliitot ja seurat voivat toimittaa viikkokatsaukseen tarkoitettuja lyhyitä uutisia (tulevat ja juuri päättyneet tapahtumat) kuvineen ja linkkeineen (kilpailuinfo/tulokset) maanantaisin kello 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen media@spv.fi. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin. Viikkokatsaukset julkaistaan maanantai-iltapäivisin

Tuloksia ja tunnelmia viimeviikolta:

Vaasan Merenkyntäjien ja Segelföreningenin juniorit yhdessä vesillä

Vaasan Merenkyntäjät ry:n ja Wasa Segelförening rf juniorit ovat purjehtineet yhdessä tämän kesän harjoituksissa. Segeli vastaa ohjaajista ja nuoret ovat nauttineet yhdessä harjoittelusta ja ikimuistoisesta purjehduskokemuksesta. Harjoittelun tuloksena päästään ehkä kisaamaan Vaasan Mestaruudesta.

Tulevia tapahtumia:

Nautic-TV:n toinen jakso esitetään maanantaina 20.6.

Nautic-TV nauttii veneilystä kotimaan upeissa vesistöissä, esittelee ajankohtaiset ilmiöt ja henkilöt sekä tarjoaa vinkkejä veneen huoltoon ja vastuulliseen vesillä liikkumiseen. Uusi jakso julkaistaan joka toinen maanantai kello 19 Suomen Purjehdus ja Veneilyn Youtube-kanavalta.

Toinen jakso 20.6:

• Ruffe kohti Grönlantia.
• Köysikoulu: Perussolmut
• Paukkuliivit kuntoon
• Uusi imutyhjennysasema Espooseen

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan Nautic-TV:n lähetyksiä täältä.