21.09.2017

Veneiletkö Kirkkonummen vesistöalueella? Tämä on Sinulle!

Tervetuloa keskiviikkona 27.9.2017 KANTVIKIN KOULULLE klo 18
Porkkalan ja Kopparnäs-Störsvikin merellinen kehittäminen

Uudenmaan virkistysalueyhdistys ja Suomen Purjehdus ja Veneily järjestävät yhdessä tapaamisen, jossa kerrotaan Porkkalan ja Kopparnäs-Störsvikin alueen merellisistä hankkeista ja ideoidaan alueen kehittämistä. Tilaisuus pidetään ke 27.9.2017 alkaen klo 18 Kantvikin koululla (Toppapolku 2, Kirkkonummi).

Tilaisuus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kahvitarjoilu:

IILMOITTAUDU TÄSTÄ>>

Kopparnäs-Störsvikin virkistysalueen kehittämisessä myös veneilyyn ja vesiliikenteeseen liittyvien palveluiden parantaminen on tärkeää. Illan aikana kuullaan myös miten Metsähallituksen luontopalvelut kehittää Porkkalan alueen ja saariston virkistyskäyttöä. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille!

Välkommen att diskutera utvecklingen av båtliv och båttrafik kring Porkala och Kopparnäs-Störsvik skärgård! Föreningen Nylands friluftsområden, Forststyrelsen och Segling och båtsport i Finland arrangerar tillsammans ett planeringsmöte för intresserade.

Tillställningen hålls på onsdagen den 27.9.2017 f.o.m kl 18.00 i Kantvik skola, Toppstigen 2, Kyrkslätt

Kopparnäs-Störsvikin virkistysalueen kehittämishanke

Uudenmaan virkistysalueyhdistys toteuttaa hanketta, jossa Kopparnäs-Störsvikin ulkoilualuetta kehitetään entistä parempia palveluita tarjoavaksi ja monipuolisesti eri kävijäryhmille sopivaksi kohteeksi. Kyseessä on suuri yhtenäinen merenranta-alue Inkoon ja Siuntion rajalla. Hieno ulkoilualue on yhdistelmä saaristoluontoa, kauniita maisemia ja värikästä historiaa. Alueen saavutettavuus on erinomainen myös pääkaupunkiseudulta. Laajuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta alue tarjoaa monia mahdollisuuksia virkistyskäytön kehittämiselle, ja tämä on tärkeää tehdä laadukkaasti eri näkökulmat huomioiden.

Kehittämishankkeen tuloksena syntyy vuoden 2018 kesään mennessä laaja yleissuunnitelma, jonka pohjalta aluetta kehitetään virkistyskäytön ja luontomatkailun yritystoiminnan ympäristönä.

Hankkeen tavoitteina on:

  • Edistää alueen kestävää käyttöä sekä luonto-, paikalliskulttuuri- ja maisema-arvojen säilymistä
  • Tukea lähiseudun paikallistaloutta edistämällä luonnon virkistyskäyttöön, luontomatkailuun ja niitä tukeviin palveluihin liittyvän yritystoiminnan edellytyksiä
  • Parantaa alueen tunnettuutta, vetovoimaisuutta ja kävijätyytyväisyyttä