14.11.2019

Uudistettu valmentajakoulutus alkaa tammikuussa 2020

Uudistettu valmentajakoulutus toteutetaan yhteistyössä Kisakallion urheiluopiston kanssa. Haku tason 1 koulutukseen on nyt avattu. Tervetuloa kouluttautumaan purjehdusvalmentajaksi!

Hakuprosessi
1. hae paikkaa valmentajakoulutukseen 30.11.2019 mennessä
2. puhelin haastattelu
3. paikan hyväksyminen

Valmentajakoulutuksen lähijaksot
1. 31.1.-2.2.2020
2. 6.-8.3.2020
3. Lajikauden aikana SPV:n harjoitusleiri (oma luokka, sovitaan ajankohta yhdessä), lajikoulutus.

Koulutuksen tavoite ja tarkoitus
Koulutuksen tavoite on antaa valmiuksia ja osaamista toimia urheiluseura valmentajana kansallisen tason kilpailuissa. Urheilijan parempi arki edellyttää ammattimaista valmennusta.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu valmennuksen parissa urheiluseuroissa työskenteleville jo valmennuskokemusta omaaville henkilöille. Koulutukseen hakeutuvilta edellytetään 18 vuoden ikää 2020 vuoden aikana. Työsuhde liittyen valmennukseen sekä alan työpaikka esim. urheiluseurassa katsotaan hakijan eduksi.

Työtehtävät
Koulutus vastaa koulutettavaa toimimaan ammattimaisesti valmennuksen tehtävissä seura- ja nuorten maajoukkuetasolla.

Koulutuksen sisältö
Urheiluosaaminen, taidon opettaminen ja oppiminen sekä opetusmenetelmät, motorisen oppimisen vaiheet, kasvun kehityksen vaiheet, fyysisten ominaisuuksien kehittäminen, ihmissuhdetaidot, itsensä kehittämisen taidot ja voimavarat, harjoitusten suunnittelu ja purku, käytännössä harjoitusten suunnittelu ja arviointi, lajiharjoituksen organisointi ja erilaiset opetusmenetelmät, sekä lajivaatimustaso.

Koulutuksen toteutus ja opiskelutapa
Koulutus toteutetaan noin puolen vuoden mittaisena monimuoto-opiskeluna muodostuen kolmesta lähijaksosta, sekä etätehtävistä. Lähijaksoista 1. ja 2. pidetään Kisakalliossa ja 3. SPV:n harjoitusleirin yhteydessä Suomessa. Koulutukseen sisältyy mentorointiprosessi, jonka tavoitteena on tukea valmentajan ammatissa toimimista ja kehittymistä.

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 610 €, joka sisältää koulutuksen, materiaalit, sekä majoituksen ja täysihoidon Kisakallion urheiluopistolla.

Hae paikkaa koulukseen
Lähetä avoin hakemus sähköpostilla SPV:n valmennuspäällikölle, mikä sisältää seuraavat tiedot:
– nimi
– syntymäaika
– osoitetiedot
– seura ja työtehtävä
– aiempi urheilualan koulutus & koulutus
– muutaman lauseen peruste miksi haet koulutukseen, ja mitkä ovat henkilökohtaiset tavoitteesi koulutuksen suhteen
– kirjoita viestin aihekenttään: SPV valmentajakoulutus 1 2020

Valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin: vili.kaijansinkko@spv.fi, p. 0500 175 505.

Lämpimästi tervetuloa kehittymään!

Voit myös ladata koulutustiedot pdf-tiedostona.