Vielä ehdit mukaan Superviikonloppuun!
Juhlistamme päättynyttä veneilykautta ja suunnittelemme tulevaa tuttuun tapaan SPV:n Superviikonlopussa.
Lauantaina 23. marraskuuta ohjelmassa on verkostoitumista, keskustelua ja työpajoja kello 13-16.30, ja sen jälkeen nautimme yhdessä rennosta kaudenpäätösillallisesta. Sunnuntaina 24. marraskuuta vuosi huipentuu SPV:n syysliittokokoukseen ja puheenjohtajavaaliin. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikkiin tapahtumiin!
Varmista osallistumisesi lauantain ohjelmaan käymässä ostoksilla verkkokaupassamme.
Koko viikonlopun ohjelma järjestetään Clarion-hotellissa Helsingin Jätkäsaaressa. Osoite: Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki.
Verkostopäivän ohjelma:
Lauantai 23.11. kello 13-16.30, Clarion Hotel Helsinki, Makasiini Event Venue, 2. kerros
Seminaari alkaa kello 13, mutta olet tervetullut paikalle juttelemaan ja kahville jo 12.30 alkaen. Seminaarin hintaan sisältyy ohjelma, kahvitarjoilu suolaisen välipalan kera ja lasillinen kuohuvaa seminaarin päätteeksi kello 16.30.
Valitse ilmoittautuessasi ohjelma, joka kiinnostaa sinua eniten. Voit vaihtaa tilaa myös kesken päivän. Lisätietoa: spv.fi/yhdessavesille.
Elinvoimainen seura -seminaari
Miten houkutella uusia jäseniä ja varmistaa seuran toiminnan jatkuvuus? Kuinka saadaan uudet harrastajat lajin pariin? Kommodoreille, toiminnanjohtajille ja seura-aktiiveille suunnattu verkostotilaisuus jakaa seurojen parhaita käytäntöjä sekä tarjoaa alustan keskusteluille.
Kilpailutoiminnan verkosto
Miten taata laadukas kotimainen kilpailutoiminta? Mistä lisää osaavia kilpailunjärjestäjiä ja tuomareita? Tule mukaan suunnittelemaan aktiivista kilpailutoimintaa yli luokka- ja seurarajojen. Tapaaminen on mainio paikka niin tulokkaille kuin konkareillekin verkostoitua, ideoida ja innostua kilpapurjehduksen kehittämisestä.
Junioripäälliköiden ja -valmentajien verkosto
Tervetuloa mukaan suunnittelemaan tulevien vuosien lasten ja nuorten toimintaa yhdessä muiden seura-aktiivien ja SPV:n asiantuntijoiden kanssa. Aikaa on varattu hyvin yhteiselle ideoinnille ja keskustelulle.
Juhlistamme veneilykauden huippuhetkiä kuohuviinin ääressä kello 16.30 alkaen seminaaritilassa. Tervetuloa!
Illallinen The Socialissa
Lauantai 23.11. kello 18.30, Clarion-hotelli, ravintola The Social
Juhlistamme veneilykautta The Socialin merellisissä maisemissa. Panostamme illallisella seurusteluun ja mukavaan yhdessäoloon. Ei plaseerauksia, vaan voit istua mieleiseesi pöytään. Jaamme illan aikana myös muutaman palkinnon ja muistamisen.
Pukeutuminen: Smart casual
We Care -menu
Clarion-hotelli lahjoittaa jokaisesta myydystä We Care -menusta 1 euron John Nurmisen säätiölle Itämeren suojeluun.
Punajuuri, lakritsi ja västerbottenjuusto (G, L)
Paahdettua punajuurta, västerbottenjuustokreemiä, kurpitsansiemengranolaa ja suola-krassia
**********
Turska, purjo ja tyrni (G, L)
Turskaa, confit-purjoa, rakuuna-perunakakkua ja tyrnivoikastiketta
**********
Pannacotta, mustikka ja terva (G, L)
Vaniljapannacotta, paahdettua valkosuklaata, mustikkakompottia ja tervasiirappia
Menu ei sisällä ruokajuomia.
Vegaaninen menu
Punajuuri, fetajuusto ja granola (G, V)
Paahdettua punajuurta, vegaanista fetajuustoa, kurpitsansiemengranola ja suola-krassia
**********
Linssi, kvinoa ja porkkana (G, V)
Linssi-kvinoakakkua, porkkanapyreetä, kasvispaistosta ja juureslientä
**********
Pannacotta, mustikka ja terva (G, V)
Vaniljapannacotta, mustikkakompottia ja tervasiirappia
Menu ei sisällä ruokajuomia.
VÄLKOMMEN TILL SUPERVECKOSLUTET 2024!
Vi firar den gångna båtsäsongen och blickar framåt på sedvanligt vis under SBF:s Superveckoslut.
Lördagen den 23 november bjuder på nätverkande, sällskap och workshops från kl. 13 till 16.30. Därefter njuter vi av en avslappnad middag för att fira säsongsavslutningen tillsammans. Söndagen den 24 november kulminerar året med SBF:s höstmöte och ordförandeval. Hjärtligt välkomna att delta i alla evenemang!
Säkra din plats till lördagens program genom att handla i vår webbshop.
Hela helgens program äger rum på Clarion Hotel i Helsingfors, Busholmen. Adress: Stillahavsgatan 2, 00220 Helsingfors.
Program för nätverksdagen:
Lördag 23.11 kl. 13-16.30, Clarion, Makasiini Event Venue, våning 2
Seminariet börjar kl. 13, men du är välkommen att mingla och ta en kopp kaffe redan från kl. 12.30. Seminariepriset inkluderar programmet, kaffe med ett salt tilltugg, samt ett glas mousserande efter seminariet kl. 16.30.
När du anmäler dig, välj det program som intresserar dig mest. Du kan även byta rum under dagen. Mer information finns på spv.fi/yhdessavesille.
SEMINARIET: EN LIVSKRAFTIG FÖRENING
Hur lockar vi nya medlemmar och säkerställer föreningens framtida verksamhet? Hur får vi nya personer till vår gren? Detta nätverkstillfälle riktar sig till kommodorer, verksamhetsledare och föreningsaktiva, och syftar till att dela goda exempel och skapa en plattform för diskussion.
TÄVLINGSVERKSAMHETENS NÄTVERK
Hur säkerställer vi stark tävlingsverksamhet i Finland? Hur får vi fler kunniga arrangörer och domare? Kom med och planera hur aktiv tävlingsverksamhet över klass- och föreningsgränserna kunde se ut. Detta är ett perfekt tillfälle för både nykomlingar och veteraner att nätverka, inspireras och diskutera utvecklingen av kappsegling.
NÄTVERK FÖR JUNIORCHEF OCH TRÄNARE
Välkommen att planera framtida verksamhet för barn och ungdomar tillsammans med andra föreningsaktiva och SBF:s experter. Det finns gott om tid för gemensamma diskussioner och idéutbyte.
MIDDAG PÅ THE SOCIAL
Lördag 23.11 kl. 18.30, Clarion, restaurang The Social
Vi firar båtsäsongen i The Social med utsikt över havet. Kvällen kommer att fokusera på socialt umgänge och trevlig samvaro. Ingen bordsplacering, du väljer fritt var du vill sitta. Under kvällen delar vi även ut några priser och utmärkelser.
Klädsel: Smart casual
WE CARE-MENY
Clarion Hotel donerar 1 euro från varje såld We Care-meny till John Nurminens stiftelse för bevarandet av Östersjön.
Rödbeta, lakrits och västerbottenost (G, L)
Rostad rödbeta, kräm på västerbottenost, pumpafrögranola och krasse
**********
Torsk, purjolök och havtorn (G, L)
Torsk, confiterad purjolök, dragon-potatiskaka och havtornssmörsås
**********
Pannacotta, blåbär och tjära (G, L)
Vaniljpannacotta, rostad vit choklad, blåbärskompott och tjärsirap
Menyn inkluderar ej dryck.
VEGANSK MENY
Rödbeta, vegansk fetaost och granola (G, V)
Rostad rödbeta, vegansk fetaost, pumpafrögranola och krasse
**********
Lins, quinoa och morot (G, V)
Lins- och quinoakaka, morotspuré, grönsaksfräs och rotsaksbuljong
**********
Pannacotta, blåbär och tjära (G, V)
Vaniljpannacotta, blåbärskompott och tjärsirap
Menyn inkluderar ej dryck.