28.06.2022

Tervetuloa mukaan tekemään Suomen kilpapurjehduksen historiaa!

HSK:lla Helsingin Lauttasaaressa järjestetään ma 25. – la 30. heinäkuuta juniorikilpapurjehduksen Pohjoismaiden Mestaruuskilpailut (PM). Purjehduksen superviikolla ratkaistaan Pohjoismaiden Mestarit Optimistijolla-luokassa ja juniorikilpapurjehduksen jatkoluokissa, joista kilpailuun ovat kutsuttuna mm. E-jollat, Laserit (ILCA 4 & 5), 29er:it ja purjelaudat.

Isojen kilpailujen järjestämiseen tarvitaan paljon tekijöitä! HSK kutsuu vapaaehtoisia kaikista seuroista mukaan järjestämään kilpailuja. Tässä on oiva tilaisuus kilpapurjehduksen ystäville päästä mukaan kisatunnelmaan kehittämään Suomen kilpapurjehdusta ja saamaan oppia ja kokemusta arvokilpilujen järjestämisestä. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä kokemuksesta riippuen sekä vesillä että maissa. Aiemmasta kokemuksesta on varmasti apua, mutta sitä ei edellytetä. 

Kaikki yläkouluiästä alkaen ovat tervetulleita mukaan kisojen järjestelytiimiin. Mukaan voi tulla joko koko kilpailujen ajaksi tai valittuina päivinä. HSK tarjoaa tarvittavan ohjauksen, koulutuksen, kaluston ja muonituksen kaikille vapaaehtoisille kilpailunjärjestäjille. Lisäksi tietenkin ikimuistoisia kokemuksia ja tarvittaessa työtodistus ja diplomi osallistumisesta.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

HSK: Tommy Stenius 044-200 6535

tommy.stenius@hoski.fi