ANSIOMERKIT

Palkitse seurasi jäseniä ansiomerkeillä!

Löytyykö seurastanne kantavia voimia? Haluaisitteko huomioida jäseniänne ja kannustaa heitä jatkamaan hyvää työtään seuranne parissa?

Suomen Purjehdus ja Veneily haluaa antaa seuroille mahdollisuuden palkita seurojen jäseniä omilla kriteereillään. Seura-ansiomerkki eroaa liiton ansiomerkistä siten, että seura voi itse päättää, kenelle seuran jäsenelle ja miksi ansiomerkin haluaa antaa. Seura-ansiomerkki toimii vapaaehtoistoiminnan kannusteena.

Seura-ansiomerkki on oiva tapa kiittää vapaaehtoistoimijaa. Seura-ansiomerkin voi anoa seurallenne tärkeiden arvojen mukaan huomioiden viitteelliset aikamääreet. Tällöin eri seurojen myöntämien seura-ansiomerkkien arvo pysyy.

Pronssinen seura-ansiomerkki: 2 vuotta

Hopeinen seura-ansiomerkki: 5 vuotta

Kultainen seura-ansiomerkki: 15 vuotta

Tilaa ansiomerkkejä sähköisen lomakkeen kautta >

Hinnat:
Pronssinen merkki 30 €/kpl
Hopeinen 55 €/kpl
Kultainen 90€/kpl

+toimituskulut 9 €

Kysymyksiä ansiomerkeistä? Ota yhteyttä karoliina.rouhiainen@spv.fi

Kiittäminen ja kannustaminen ovat eräitä vapaaehtoistoiminnan kulmakiviä.

Liitto voi palkita liiton tarkoitusperiä edistäneen yksityisen henkilön tai yhteisön jäljempänä esitetyillä tavoilla.

Liittoansiomerkin saajaksi voi ehdottaa henkilöä, mutta liitto päättää lopulta ansiomerkin saajan.

SPV:n Pronssinen ansiomerkki

pronssimerkki

Voidaan myöntää yksityiselle henkilölle, joka tuloksellisesti on toiminut veneilyn hyväksi vähintään kaksi vuotta liiton luottamustehtävissä.

SPV:n Hopeinen ansiomerkki

hopeamerkki

Voidaan myöntää yksityiselle henkilölle, joka tuloksellisesti on toiminut veneilyn hyväksi vähintään viisi vuotta liiton luottamustehtävissä. Jos henkilön ansiot liiton tarkoitusperien edistämisessä ovat erityisen suuret, voidaan merkki myöntää hänelle ilman edellä mainittuja aikarajoituksia.

SPV:n Kultainen ansiomerkki

kultainenmerkki

Voidaan myöntää yksityiselle henkilölle, joka on toiminut erittäin ansiokkaasti veneilyn hyväksi vähintään viisitoista vuotta, josta viisi vuotta liiton luottamustehtävissä. Edellytyksenä on myös, että hopeisen ansiomerkin myöntämisestä on kulunut viisi vuotta.
Jos henkilön ansiot ovat poikkeuksellisen suuret, merkki voidaan myöntää ilman edellä mainittuja aikarajoituksia.

SPV:n Suuri ansiomerkki

suurimerkki

Voidaan myöntää henkilölle, joka pitkäaikaisesti ja erityisen ansiokkaasti on toiminut SPV:n päämäärien hyväksi järjestötoiminnassa. Vaalivaliokunta tekee ehdotuksen SPV:n hallitukselle liiton suurten ansiomerkkien myöntämisestä.

Seurojen ehdottamien pronssisten ja hopeisten ansiomerkkien myöntämisestä päättää hallituksen päätöksellä liiton toimitusjohtaja. Muutoin ansiomerkit myöntää SPV:n hallitus. Ansiomerkkejä kannetaan tumman puvun, juhlapuvun tai klubitakki + vaaleat housut -asun kanssa.