22.02.2021

Taitava venepäällikkö -kirja on julkaistu – osta verkkokaupastamme!

Tuoreeseen Taitava venepäällikkö -kirjaan on pakattu venematkaa varten keskeiset käytännön neuvot veneen hankinnasta ulkomaanveneilyyn. Kirjassa kerrotaan havainnollisesti ja käytännönläheisesti, mitä tietoja ja taitoja venepäällikön tulee hallita vastatakseen vesikulkuneuvon kulusta. Kirja on kirjoitettu korostaen turvallisuutta ja päällikön vastuuta kaikissa olosuhteissa.

– Vene suuntaa aina kohti pienempää tai suurempaa seikkailua. Taitava venepäällikkö voi keskittyä veneensä ja miehistönsä hallinnan tuomaan nautintoon, kertoo kirjan kirjoittaja Juha Pasanen.

Kirjan tiedoilla ja SPV:n käytännön veneilijä- ja venepäällikkökursseilla opituilla taidoilla voit veneillä omalla tai vuokraveneellä niin Suomessa kuin muuallakin. Kirjassa on otettu huomioon myös kansainvälisen veneilyn haasteet ja osaamisvaatimukset kuten esimerkiksi vuokraveneily Välimerellä.

Taitava venepäällikkö -kirja soveltuu hyvin kokeneellekin moottori- ja purjeveneilijälle päällikkötaitojen ja veneen miehistön johtamisen oppikirjaksi.

Juha Pasanen on kouluttaja ja koulutussuunnittelija, joka purjehtii Itämeren, Suomen ja Ruotsin sisävesien lisäksi Atlantilla ja Välimerellä. Hän kirjoittanut mm. Navigointi 2: vuorovedet ja Välimeri ja Purjeveneen päälliköksi oppikirjat. Itse hän sanoo olevansa huviveneilijä, jolla harrastus on jo kauan sitten lähtenyt lapasesta.

Kirjaa voi ostaa SPV:n verkkokaupasta jo nyt ja myöhemmin keväällä myös kirjakaupoista.