12.10.2018

Superviikonloppu huipentaa veneilykauden 24.-25.11.

tervetuloa Superviikonloppuun, joka järjestetään 24.-25. marraskuuta 2018 Helsingin Kalastajatorpalla. Viikonloppua vauhdittavat kolme tapahtumaa: Yhdessä Vesille -seuraseminaari, gaala ja syysliittokokous.

Yhdessä Vesille -seuraseminaari
Seuran aktiivijäsenille suunnattu Yhdessä Vesille -seuraseminaari tarjoaa kohtaamisia ja neuvoja seuran toiminnan kehittämiseksi niin koulutuksen, junioritoiminnan, nopeusveneilyn kuin kilpapurjehduksenkin saralla. Seminaari antaa oivan mahdollisuuden verkostoitua ja keskustella muiden samoissa tehtävissä olevien kanssa ja vaihtaa mielipiteitä.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa spv.fi/superviikonloppu

Gaala
Veneilykauden päätöstä juhlitaan lauantaina 24. marraskuuta kello 18 alkaen. Gaalaan ovat tervetulleita kaikki SPV:n seurojen jäsenet. Luvassa on hyvää ruokaa, livemusiikkia ja mukavaa seuraa. Myös vuoden tekijät palkitaan ja kauden saavutuksia juhlitaan. Ota veneilykaverit mukaan ja tule juhlimaan!

Syysliittokokous
Liittokokous pidetään Helsingin Kalastajatorpalla sunnuntaina 25.11. kello 10 alkaen. Vaihtuviin luottamushenkilötehtäviin valitaan jälleen pätevät henkilöt ja päätetään tärkeistä liiton asioista. Vaihtovuorossa on muun muassa hallituksen puheenjohtaja.


Lisätietoa, hinnat ja ilmoittautumiset: spv.fi/superviikonloppu
Tämä kaikki Helsingin Kalastajatorpalla, osoite: Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki
Och samma på svenska: sv.spv.fi/superveckoslutet/