08.01.2021

Suositut webinaarimme jatkuvat: Purjehduksen pelikirja 11.1. ja Veneilijän sää 12.1.

SPV:n järjestämät Playbook-, Speedbook- ja Drillbook-webinaarit on koottu yhden otsikon alle Purjehduksen pelikirjaksi. Kilpapurjehduksen hienouksista kiinnostuneille järjestetyt tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tilaisuudet nauhoitetaan ja ne ovat katsottavissa SPV:n Digikirjastossa.

– Skiff-purjehduksen ja foilauksen ensimmäinen osa on katsottavissa tallenteena, mutta tammikuun tilaisuuksiin voi osallistua myös kylmiltään. Vaikka tammikuun teemat pyörivät nopeiden veneiden ympärillä, samat taktiikat ja ilmiöt pätevät myös kaikissa muissa veneissä, valmentaja ja meteorologi Martin Gahmberg sanoo.

Jokaisessa webinaarissa on Gahmbergin lisäksi asiantuntijoina purjehdusmaajoukkueen valmennusjohtoa (Joakim Wilenius ja Vili Kaijansinkko) sekä huipputason purjehtijoita.

Myös Veneilijän sää -webinaarisarja jatkuu tammikuussa, ja 28. tammikuuta järjestämme venekuumeisille tai uutta harrastusta aloittaville Aloita veneily -webinaarin.

Tervetuloa mukaan!

Tammikuun webinaarit:

Maanantaina 11.1. klo 20-21.30: Purjehduksen pelikirja, Skiffit ja foilaus osa 2/3. Sinem Kurtbay, Martin Gahmberg ja Joakim Wilenius. Liity mukaan täältä. 

Tiistaina 12.1.2021 klo 20-21: Veneilijän sää, osa 8. Meteorologi Martin Gahmberg. Sääkartat ja stabiliteetti jatkuu. Liity mukaan täältä.

Maanantaina 25.1. klo 20-21.30: Purjehduksen pelikirja, Skiffit ja foilaus osa 3/3. 49er FX -purjehtijat, Martin Gahmberg ja Joakim Wilenius. Liity mukaan täältä.

Torstaina 28.1.2021 klo 18-19.30: Aloita veneily -webinaari. Starttipaketti aloittavalle veneilijälle veneilyturvallisuuteen, koulutuksiin, vakuutuksiin ja seurojen palveluihin. Liity mukaan täältä.