25.08.2017

Suomen mestaruuksista tiukkaa taistoa Karjalohjalla

Ratamoottoriveneilyn Suomen mestaruudet ratkotaan huomenna Karjalohjalla, kun SJ10-, GT15- ja GT30-veneet starttaavat viimeiseen osakilpailuun.

Kilpailu SM-pisteistä on ollut todella tiukkaa koko kauden ajan, joten SM-jahdista odotetaan erittäin kovaa. Tällä hetkellä SJ10-luokan kärkipaikkaa pitää isäntäseura Karjalohjan Veneilijöiden Filip Seliö, toisena on saman seuran Eemil Kaipio ja kolmantena Marjaniemen Purjehtijoiden Stella Seliö.

GT15-luokassa Tammelan Veneseuraa edustava Arttu Saari on ennen viimeistä osakilpailua ensimmäisenä ja Porvoon Moottorivenekerhon Benjamin Vuorihovi toisena ja Wilhelm Sundberg kolmantena.

GT30-veneiden SM-sarjan ensimmäisenä posottaa Porvoon Moottorivenekerhon Max Blomberg, Hirvensalmen Veneilyseuran Jarno Vilmunen on toisena ja Salon Kilpaveneilijöiden Roope Virtanen kolmantena.

Katso koko SM-sarjan tilanne >>

Kylpylähotelli Päiväkummun luona, Lohjanjärven rannalla järjestettävä Race Päiväkumpu käynnistyy kello 9.30 ja päättyy noin kello 18.  Päivän aikana on luvassa myös muutakin kuin kilpailusäpinää: kilpaveneilyn kärkinimi Sami Seliö on paikalla F1-veneensä kanssa, nuorille tarkoitettuja SJ10-veneitä saa tulla kokeilemaan, varikkoalueeseen voi tutustua, valjakkoajelua saa kokeilla ja tapahtuma-alueella on muutakin markkinameininkiä. Lisäksi päivä huipentuu gaalaillalliseen kello 20. Lapsille on luvassa limudisco kello 20.30-22 ja tanssin humuun päästään kello 21 alkaen.

Tervetuloa Päiväkumpuun!

Uutiskuva: Heimo Hellsten