18.06.2024

SPV:n akatemiaryhmä vahvistuu neljällä purjehtijalla

SPV on keskittänyt panostukset nuorten (U21) osalta Mäkelänrinteen ja ruotsinkielisen Brändö Gymnasiumin urheilulinjoilla opiskeleviin lukiolaisiin. SPV:n koko asiantuntijatoiminta on keskitetty Urhean ympäristöön Sailing Team Finland -maajoukkuepolun osalta.

– Lukioryhmämme vahvistui tämän vuoden yhteishaussa neljällä ikäluokan kärkipurjehtijalla. Onnittelut kaikille valituille! Märskyn ja Brändön urheilulinjojen ja Urhean toimintaympäristön vetovoima on tuntuu olevan edelleen kasvussa. Nuoret haluavat hakeutua ja edesauttaa siten omien unelmiensa saavuttamista, nuorten ohjelmien vastaava Tapio Nirkko kommentoi.

Urheilulinjat on tarkoitettu kilpapurjehtijoille, joilla on potentiaalia ja motivaatiota kehittyä urheilijana. Urheilulukio tarjoaa erinomaiset ja joustavat olosuhteet kilpaurheiluun ja opiskeluun. Maajoukkuepolulla nuori voi yhdistää määrätietoisen ja tavoitteellisen kilpailun, harjoittelun ja opiskelun ja laadukkaat valmennuskeskittymät mahdollistavat urheilijan ammattimaisen valmentautumisen. Lisätietoa: https://urhea.fi/urheilu-ja-opiskelu/toinen-aste/

Mäkelänrinteen Urheilulukioon ja Brändö Gymnasiumin urheilulinjalle valitut purjehtijat:

Mäkelänrinne:

  • Iiris Sepponen (ILCA)
  • Aaro Rantanen (ILCA)
  • Silja-Sophie Laukkanen (29er)

Brändö:

  • Max Sergelius (ILCA)