02.07.2018

Seuratapahtuma Köydet irti jälleen elokuussa – houkuttele veneettömät kaverit lajin pariin

Perinteinen, jo 13:nnen kerran pidettävä Köydet irti -tapahtuma järjestetään tänä vuonna 11.-12. elokuuta. Kokoa seurasi jäsenet yhteen ratkomaan veneilyyn liittyviä tehtäviä sekä viettämään mukavaa päivää seuran lähivesillä ja rannassa. Samalla veneettömiä tuttuja voi tutustuttaa veneilyn pariin ja innostaa heitä mukaan seuratoimintaan.

Ilmoita seurasi mukaan ja tilaa materiaalit osoitteessa spv.fi/veneilytapahtumat/. Tapahtuman voi pitää myös muulloinkin kuin 11.-12. elokuuta.

Tietoa Köydet irti -tapahtumasta:

Köydet irti on veneseuroille tarkoitettu leikkimielinen kilpailu, jonka aikana tehdään veneilyyn liittyviä tehtäviä. Tapahtumaan voi osallistua millä tahansa veneellä (myös seuraan kuulumattomat), eivätkä venekunnan koko tai aiempi kokemus ole rajoituksena. Kilpailun voi pitää hyvin jonkin toisen tapahtuman tai kilpailun yhteydessä. Palkinnot ovat mahtavia: OnSail-matkapurjehdus kahdelle ja Venemestarit-lehden vuosikerta.

Köydet irti koostuu kahdesta osasta: maisemanavigoinnista ja satamassa ratkaistavista tehtävistä.

Maisemanavigointi:
Venekunnat suorittavat navigointiosan omilla veneillään. Reitti on noin 10 meripenikulmaa ja kohteet etsitään valmiiksi annettujen, ratamestarin tuottamien kuvien perusteella. Matkaa tehdään kunkin seuran tutuilla vesillä.

Tehtävät satamassa:
Matkan jälkeen rannassa ratkaistaan helpohkoja tehtäviä. Tehtävissä on kysymyksiä liittyen navigointiin, säähän ja seuratoimintaan. Lisäksi osallistujat suorittavat käytännön tehtäviä, kuten solmujen tekoa ja heittoliinan heittoa. Voit tilata SPV:n tuottamat tehtävävihkot (7 €/kpl) osoitteessa spv.fi/veneilytapahtumat/.

Pääpalkintona Välimeren matkapurjehdus
Kaikkien Köydet irti -kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan OnSailin ja SPV:n järjestämä Välimeren matkapurjehdus kahdelle hengelle sekä Venemestari-lehden vuosikerta.

Vietä oiva päivä seurasi jäsenten kanssa ja kutsu mukaan myös mahdollisia uusia jäseniä!

 

Tunnelmia Espoon Pursiseuran Köydet irti -tapahtumasta vuodelta 2017: