08.09.2016

Säpinää syksyllä – lue lasten ja nuorten toiminnasta

Lasten ja nuorten toiminta on yksi SPV:n tärkeimmistä asioista. Lue, mitä kaikkea syksyllä tapahtuu. Luvassa ainakin luokkaliittojen syyslomaleiri, valmentajakoulutus, Vesisankarit-kiertue ja lajiesittelyitä.

Vesisankarit ja lajiesittelyt kouluille talvella 20162017

Vesisankarit-tapahtumakiertue starttaa jälleen syksyllä. Myös seurat voivat järjestää lajiesittelytilaisuuksia lainaamalla SPV:ltä erilaisia varusteita. Varaukset kannattaa tehdä ajoissa; ajankäyttö ja tilat ovat haasteita näissä tapahtumissa, mutta autamme ideoimaan lajiesittelyt tehokkaiksi.

Simulaattori ja muut esittelytarvikkeet

Lainaa SPV:n suosittua sähköistä purjehdussimulaattoria syksyn ja talven tapahtumiin! Simulaattori on hyvä väline seuratoiminnan esittelyyn. Varaukset tulee lähettää suoraan Mika Hollolle (yhteystiedot alla). Varsinaista vuokraa SPV ei simulaattorista peri vuonna 2016, mutta kuljetus- ja varastointikustannukset tarkastetaan tapauskohtaisesti.

Valmentajakoulutuksen taso 1 vauhdissa

Tule harjoittelemaan valmentamisen perustietoja ja -taitoja aluejärjestöjen VOK1-koulutuksiin. Samalla tutustutaan muiden lajien toimintaan ja saadaan paljon hyviä kontakteja.

Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen (VOK) I tason yleiset koulutukset toteutetaan koko Suomessa kolmena viikonloppuna. Ensimmäinen osa järjestetään 16.–17.9.2016 Helsingistä Rovaniemelle viidellätoista eri alueella. Lue lisää: http://www.sport.fi/kasva-urheilijaksi/koulutukset/alueiden-koulutukset/vok-superviikonloput

 

Syyslomaleiri Kisakalliossa

Perinteinen syyslomaleiri järjestetään Kisakalliossa 20.–23. lokakuuta. Leirille ovat tervetulleita kaikki 9-12-vuotiaat optimistipurjehtijat kadetista rankingiin sekä 13–17-vuotiaat seilorit, jotka pääsevät purjehtimaan kahden hengen jollilla (420/470, RS Feva, RS Vision, 29er).

Valmentajien osalta koulutusohjelman jatkuu ohjaajan jatko- ja vastuuohjaajakurssilla 22.–23. lokakuuta. Ohjelma painottuu lajiosuuksien harjoitteluun. Lisätiedot ja ilmoittautuminen pian lasten ja nuorten sivustolla https://spv.fi/lapset-ja-nuoret.

Tervetuloa!

 

Katso Valon työkalut ja tukimateriaalit seuratoiminnan kehittämiseen:
http://www.sport.fi/koulu
http://www.sport.fi/lasten-ja-nuorten-urheilu
http://www.sport.fi/urheiluseura/seuratoiminta
Lisätietoja lasten ja nuorten toiminnasta:

Mika Hollo
Lasten ja nuorten veneilytoiminnan koordinaattori
mika.hollo@spv.fi
044 088 8440