Yleistä tietoa Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsentuotteiden myynnistä. 

Tuotteet myy Suomen Purjehdus ja Veneily ry.  Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin. 

Jäsentuotteet ovat Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen jäsenille suunnattuja tuotteita.

Oikeus ostaa jäsentuotteita on vain henkilöillä, joilla on jäsenyys Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurassa tai ovat jäsenseuran järjestämässä toiminnassa. 

Tilaaminen 

Tilaus tehdään täyttämällä näiltä sivuilta.

Mikäli tilaamisessa on ongelmia Ole yhteydessä SPV:n toimistoon.

Tilaaminen

Tilaus maksetaan Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla ennakkoon.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika 

Käsittelemme tilauksen 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tuote toimitetaan Postilla verkkosivuilla valittuun osoitteeseen.

Toimitustapa ja toimituskulut: 

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset joko pakettina tai kirjeenä. Toimituskustannukset ovat aina nähtävissä tilausvahvistuksessa. Toimitukset Postin välityksellä. Poikkeavista toimitustavoista on aina sovittava erikseen tilauksen yhteydessä. 

Vaihto- ja palautusehdot 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Ennen kun teet palautuksia ole yhteydessä SPV:n toimistoon.

Asiakas sitoutuu maksamaan palautuksesta aiheutuvat lähetyskulut. 

Noutamatta jätetyt toimitukset:

Asiakas on velvollinen maksamaan noutamattoman lähetysten lähetys- ja palautuskustannukset täysimääräisinä. Valmiiksi maksettujen tilausten osalta vähennämme kyseiset kulut palautettavasta ostosummasta. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä viipymättä osoitteeseen toimisto@spv.fi 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut toimituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin. 

Muuta 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on aina ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta