16.06.2022

Ratamoottoriveneilyn SM-sarja rantautuu Raumalle

Taistelu maailman kovatasoisimman F4-sarjan mestaruudesta jatkuu Rauman osakilpailulla 18.-19.6. RaceWKND!:in järjestämä kilpailu ajetaan Syvänraumanlahdella. Paras katselupaikka löytyy Merijakamon terassilta.

Kauden käynnistänyt Lohjan osakilpailu oli äärimmäisen tiukka, kun kaikki sijoitukset neljän kärjessä selvisivät harvinaisesti vasta lähtöaikavertailun perusteella. Myös Raumalla sopii odottaa vauhtia ja jännitystä.

Mestaruustaiston kärjessä Raumalle saapuu Tino Lehto, joka otti avausosakilpailussa uransa ensimmäisen voiton F4-luokassa. Lehdon lisäksi kannattaa seurata tarkasti Lohjalla toiseksi sijoittunutta Viron Stefan Arandia, kolmanneksi ajanutta Roope Virtasta sekä Jarno Vilmusta, joka jäi lähtöaikavertailun perusteella neljänneksi.

F4-luokan lisäksi Raumalla ajetaan myös pienempien luokkien mestaruuspisteistä. Erityinen huomio kohdistuu GT10-luokkaan. Löytyykö haastajaa Valter Laineelle, joka kävi kesäkuun alussa pokkaamassa Baltian mestaruuden ja alla on myös avausosakilpailun voitto Lohjalla.

ISTV ja RUUTU näyttävät kauden kaikkien osakilpailuiden päätöspäivän suorana: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

Alfa-TV lähettää osakilpailusta tunnin pituisen koosteen kilpailuviikonloppua seuraavana lauantaina.

Tulokset: https://www.racewknd.fi/

Kuva: Vilma Savela/ RaceWKND!

Lisätiedot: Nuppu Böhmig, +358 44 988 0781, nuppu@racewknd.fi