30.07.2021

Ratamoottoriveneilyn F4-sarjan mestaruustaisto kihelmöivän jännittävä – RaceWKND! jatkuu Kotkassa

Ratamoottoriveneilyn SM-sarja RaceWKND! jatkuu Kotkan osakilpailulla 31.7.-1.8. Taistelu maailman kovatasoisimman F4-sarjan mestaruudesta on kihelmöivän jännittävä.

F4-sarjan kärkikolmikko mahtuu kahden pisteen sisälle. Kärjessä on virolainen Stefan Arand, joka otti ensimmäisen F4-osakilpailuvoittonsa Rauman osakilpailussa kesäkuussa. Arand on valittu UIM:n (Union Internationale Motonautique) vuoden juniorikuljettajaksi kolmena vuonna peräkäin 2016-2018.

Vain kahden pisteen päässä Arandia kärkkyvät hallitseva maailmanmestari Alexander Lindholm ja sarjan tulokas Sami Reinikainen. Lindholm voitti edellisen osakilpailun Kuopiossa ja Reinikainen puolestaan kauden avauskilpailun Lohjalla. Osakilpailun voittaja saa 15 pistettä.

Kaikki kolme kuljettajaa ovat ilmoittaneet tavoitteekseen Suomen mestaruuden ja ovat myös kovia kandidaatteja MM-mitaleille myöhemmin kesällä.

– Vauhti löytyi vihdoinkin. Viat veneessä on nyt korjattu ja taas kulkee. On kova haaste yrittää pysyä Stefanin edellä tulevissa kilpailuissa, Porvoon Moottorivenekerhoa edustava Alexander Lindholm kommentoi Kuopion osakilpailun voittonsa jälkeen.

Osana RaceWKND! -tapahtumaa ajetaan myös muiden kilpaveneluokkien osakilpailut, joten vauhtia riittää koko viikonlopuksi. Viikonlopun aikataulu: https://www.racewknd.com/fi/kotka

ISTV ja RUUTU näyttävät kauden kaikki osakilpailut suorana: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

Lisätiedot: Nuppu Böhmig, +358 44 988 0781, nuppu@racewknd.fi
Kuva: Vilma Savela, RaceWKND!