22.09.2019

Purjehdusliiga: Åländska Segelsällskapet voitti Naantalin karsintalohkon

Suomen Purjehdusliigan karsintalohkot on purjehdittu ja 12 finalistia on selvillä.

Viime viikonloppuna Espoossa kilpaillusta ensimmäisestä lohkosta finaaliin ylsivät Brändö Seglare 1, Nyländska Jaktklubben, Åländska Segelsällskapet 1, Brändö Seglare 2 sekä WaWe Sailing Academy.

Tänään päättyneestä toisesta karsinnasta Naantalista finaaliin pääsivät Åländska Segelsällskapet  2, Wild Card, Xtra Staerk Ocean Racing Society 2, Nyländska Jaktklubben 2 ja Wasa Segelförening.

Lisäksi loppukilpailussa nähdään juniorikarsinnan parhaat eli Mariehamns Seglarföreningin ja Esbo Segelföreningin juniorijoukkkueet.

– Naantalin kilpailuareena oli ihan huippu ja kun tiiminikin on huippu, ei tästä voi purjehdus parantua, Naantalin karsinnan voittaneen ÅSS:n kippari Daniel Mattson kertoo.

Toiseksi Naantalissa sijoittui Finnjollien nuorten maailmanmestarin Oskari Muhosen kipparoima Wild Card ja kolmanneksi Thomas Hacklinin kipparoima XS 2.

Seuramestaruuksien loppukilpailu purjehditaan ÅSS:n kotivesillä Maarianhaminassa 11.-13. lokakuuta.

Osakilpailut 2019:
Karsinta: 13.-15.9.  Espoo, ESF
Karsinta: 20.-22.9.  Naantali, NPS
Finaali: 11.-13.10.  Maarianhamina, ÅSS

Julkaisuvapaita kuvia Naantalista löytyy täältä (kuvaajatieto mainittava: Pepe Korteniemi/SPV): www.dropbox.com/sh/208n2wusvq1d8lo/AACRbOUmpud-U4RK0HT7-QEda?dl=0

Toisen karsinnan joukkueet ja purjehtijat: spv.fi/spv_uutiset/purjehdusliiga-jatkuu-naantalissa-katso-joukkueiden-kokoonpanot/

Lisätietoa: spv.fi/purjehdusliiga

Kuva: Pepe Korteniemi/SPV