10.08.2023

Purjehduksen koulumestaruuskilpailut 8. syyskuuta – Ilmoittaudu mukaan!

Perinteeksi muodostuneet valtakunnalliset yläkoulujen väliset Purjehduksen koulumestaruuskilpailut purjehditaan Espoossa syyskuussa. Tapahtuman järjestää yhteistyössä Esbo Segelförening (ESF) ja Suomen Purjehdus ja Veneily (SPV).

Aika: perjantai 8. syyskuuta .2023, kello 9-16

Paikka: Amiraalinsatama 3, 02360 Espoo/ESF

Purjehduksen koulumestaruuskilpailuissa purjehdusta jo harrastavat nuoret pääsevät tutustuttamaan koulukaverinsa purjehdukseen. Jokainen joukkue koostuukin vähintään yhdestä purjehduksen ensikertalaisesta. Ensikertalaisuus määritellään siten, että joukkueen jäsen ei ole osallistunut minkään junioriluokan (Optimistijolla, Zoom8, E-jolla, Laser tai 29er) kadetti- tai rankingsarjan kilpailuun. Tämän lisäksi jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään yksi jonkun junioriluokan (Optimistijolla, Zoom8, E-jolla, Laser tai 29er) rankingsarjan purjehtija, joka hallitsee kilpapurjehdussäännöt.

Koulumestaruuskilpailut purjehditaan kahden hengen RS Feva -veneillä. Omaa venettä ei tarvita, vaan järjestäjät tarjoavat veneet kilpailuun. Koulut voivat nimetä kilpailuihin 2-4 oppilaan joukkueen. Kilpailu koostuu useammasta purjehduksesta ja jokainen purjehdus purjehditaan kahden hengen miehistöllä siten, että toinen veneessä oleva on purjehduksen ensikertalainen ja toinen rankingsarjan purjehtija. Mikäli joukkueessa on enemmän kuin kaksi jäsentä, tulee joukkueen kierrättää jäseniään siten, että kaikki joukkueeseen nimetyt jäsenet purjehtivat vähintään yhden lähdön kilpailuissa.

Tapahtuma on maksuton ja tarjoamme osallistujille lämpimän lounaan päivän aikana.

Osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja Suomen Purjehdus ja Veneilyn kautta.

Ilmoita koulusi mukaan kilpailemaan tämän vuoden mestaruudesta! Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 31. elokuuta.

Ilmoittautumislomake

Ilmoita koulusi mukaan kilpailemaan tämän vuoden mestaruudesta! Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 31. elokuuta.

Ilmoittautumislomake

Lisätietoa tapahtumasta: Pinja Harjunpää

pinja.harjunpaa@spv.fi, 040 533 7369