05.05.2023

Nautic – veneilyn aallonharjalla vuoden ympäri

SPV:n hyväntuuliseen Nautic-perheeseen kuuluu Nautic-lehti, Nautic-TV ja Nautic-uutiskirje. Nautic sukeltaa veneilyn maailmaan, kertoo pinnalla olevista tapahtumista, neuvoo ja opastaa veneilyssä sekä kokoaa vinkkejä veneilyyn.

Veneilykausi pyörähtää pian käyntiin, joten nyt on hyvä hetki tutustua Nautic-perheeseen. 

Nautic-TV:n aallot kuljettavat veneilyn maailmaan

Nautic-TV nauttii veneilystä kotimaan upeissa vesistöissä, esittelee ajankohtaiset ilmiöt ja henkilöt sekä tarjoaa vinkkejä veneen huoltoon ja vastuulliseen vesillä liikkumiseen. Uusi jakso julkaistaan kerran kuukaudessa maanantaisin Suomen Purjehdus ja Veneilyn Youtube-kanavalla.

Nautic-TV: Valmiina starttilinjalle
Matalalla kynnyksellä kisaamaan. Kiinnostaisiko kilpapurjehdus, mutta et tiedä, miten pääsisit alkuun? SPV:n Vili Kaijansinkko ja Tapio Nirkko kertovat rohkaisevat vinkit lapsille, nuorille ja aikuisille ja Helsinki Sailing Weekendin Tomi Hakola matkapurjehtijalle.

Kohti Pariisia 2024. Näin olympialuokkien maapaikkakarsinta etenee.
Veneilykoulutusta netissä. Tietoisku veneilykoulutuksesta ja kansainvälisestä lupakirjasta.
Piipon solmukoulu: Paalusolmu. Katso kaikki viisi perussolmua katsottavissa Solmukoulu-kanavalta.

Seuraava jakso ilmestyy 15.5.
Kaikkiin Nautic-TV:n jaksoihin voit tutusta Suomen Purjehdus ja Veneilyn Youtube-kanavalla täällä.

Nautic-lehti – Suomen suurin venealan lehti

Sukella syvemmälle suomalaiseen veneilyyn mielenkiintoisten sisältöjen parissa. Suomen Purjehdus ja Veneilyn julkaisema lehti ilahduttaa SPV: jäsenseurojen jäseniä kaksi kertaa vuodessa, helmikuussa ja elokuussa. Lehteä voi lukea myös digitaalisesti SPV:n verkkosivuilla.

Seuraava lehti kolahtaa postiluukusta 15.8.2023.

Nautic-uutiskirje tuo veneilyn iloa

Nappaa tuoreimmat veneilyn uutiset ja nauti veneilyharrastuksesta läpi vuoden – uutiskirjeen myötä pysyt aallonharjalla veneilymaailman tapahtumista. Nautic-uutiskirje kilahtaa SPV:n jäsenseurojen jäsenten sähköpostiin kuusi kertaa vuodessa.

Voit lukea aikaisemmat uutiskirjeet täältä.

Eikö uutiskirje vielä tule sinulle? Voit tilata sen täältä.

Virittäydy kesätunnelmaan ja sukella Nauticin pariin. Kerää kaikki hyödyllinen tieto veneilystä tulevaa veneilykautta varten!