17.07.2018

Manage2sail -regattaohjelmisto rantautuu Suomeen

Manage2sail on regattaohjelmisto kilpailunjärjestäjille (seuroille) ja purjehtijoille. Seurojen näkökulmasta ohjelmistolla voi kätevästi hallita kilpailujärjestämisen kaikkia vaiheita mm. tapahtuman tiedot, ilmoittautumiset, tulokset, tiedotukset osallistujille, jne. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät siis helposti saman sovelluksen kautta.

 

Seuraavassa lainaus nettisivulta: https://manage2sail.com/fi-FI 

”Manage2Sail perustuu neljän perinteikkään purjehdusseuran, globaalin palveluntuottajan ja Saksan purjehdusliiton osaamiseen ja panostuksiin. Manage2Sail on Internet-portaali, jonka purjehdusklubit ovat suunnitelleet purjehdusseuroille ja purjehtijoille; ja mikä parasta, se on mainonnasta vapaa.

Manage2Sailin avulla tapahtumien luominen on helppoa, jolloin järjestäjät voivat hallita tapahtumaa kokonaan – alkaen mainoksista tulosten julkaisemiseen. Tulosten julkaisuprosessia tukee täysin integroitu pisteytysmoduuli kevytveneluokkien ja Offshore-kilpailujen laskemista varten. Järjestäjät voivat käyttää täysipainoisesti yksittäisiä klubi- ja tapahtumasivustoja, jotta he voivat järjestää tapahtumansa mahdollistaen sponsorien näkyvyyden. purjehtijat voivat käyttää helppoa online-maksujärjestelmää ja tallentaa miehistönsä tiedot. Yhdellä profiililla, joka sisältää kevytvene ja offshore-veneet, he voivat rekisteröityä kaikkien seurojen regattoihin.

Jos etsit online-järjestelmää, joka todella kattaa kaikki regatan järjestämisen osat, älä enää odota vaan rekisteröidy.”

 

Tämän vuoden osalta tavoitteena on tutustuttaa seurat ohjelmistoon koekäyttömahdollisuuden kautta. Pidemmällä aikavälillä toivoimme, että sovellus voisi olla kaikkien kotimaisten tapahtumien, kilpailujärjestäjien ja osallistujien yhteisesti käyttämä alusta Suomessa. Ohjelmisto on laajasti käytetty eri puolilla maailmaa. Kansainvälinen lajiliitto ja useat kansalliset lajiliitot, luokkaliitot ja seurat ovat käyttäjiä. https://manage2sail.com/fi-FI/Club/List

 

Koekäytöstä kiinnostuneita seuroja pyydämme ottamaan yhteyttä liiton toimistoon tai kilpapurjehdustoiminnan koordinaattoriin Thomas Hackliniin ,puh  050 5939007, sposti thomas.hacklin(at)spv.fi.. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja Turun Pursiseuran kilpailupäällikkö Juhani Soini auttaa tarvittaessa käyttöönotossa. Koekäyttölisenssin hinta on 250e.