14.11.2018

Maajoukkueen Playbook-tilaisuus keräsi seuravalmentajat yhteen

SPV järjesti 10. marraskuuta Mäkelänrinteen urheilulukiossa Playbook-tilaisuuden seuravalmentajille. Ajatuksena oli kertoa osallistujille Sailing Team Finlandin Peli- ja Vauhtikirja-projekteista sekä osallistaa valmentajia kehittämään kilpapurjehdusvalmennusta.

– Valmennuksen yhteisen ymmärryksen rakentaminen on erinomainen pohja suomalaisen kilpapurjehduksen kasvulle ja tuloksen kehittämiselle. Playbook ja Speedbook ovat tiedon taltioinnin ja jakamisen sekä valmentajien koulutuksen ytimessä, SPV:n valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko sanoo.

– Tilaisuus sai positiivisen vastaanoton. Seuraavalla kerralla haluamme kasvattaa osallistujamäärää, jotta vaikuttavuus olisi vielä laajempi ja tehokkaampi. Tämä on hanke, johon investoimme jatkossakin.

Nelituntinen tilaisuus alkoi pelikirjan kokoajan, maajoukkueen valmentaja ja meteorologi Martin Gahmbergin ja päävalmentaja Joakim Wileniuksen luennolla ja jatkui ryhmätöillä sekä avoimella keskustelulla.

– Tilaisuudessa oli hyvää ja ratkaisukeskeistä pohdintaa, kiinnostavia kysymyksiä ja positiivinen ilmapiiri. Tästä on hyvä jatkaa, Kaijansinkko sanoo.

Vuoden 2019 Playbook-tilaisuudet julkaistaan vielä tämän vuoden aikana.