12.07.2021

Maailman kovimman F4-sarjan mestaruustaisto jatkuu Kuopiossa ensi viikonloppuna

Ratamoottoriveneilyn SM-sarja RaceWKND! jatkuu Kuopion osakilpailulla 17.-18.7.

Maailman kovatasoisimman F4-sarjan kärkitaistelu on osoittautumassa odotetun tiukaksi. Kuopioon tultaessa sarjan kärjessä viilettää Sami Reinikainen. Edellisen osakilpailuin voittaja, virolaistähti Stefan Arand on vain kahden pisteen päässä Reinikaisesta. Sarjan kolmantena on hallitseva maailmanmestari Alexander Lindholm, vain viisi pistettä Arandin takana. Osakilpailun voittaja saa 15 pistettä.

Kaikki kolme kuljettajaa ovat ilmoittaneet tavoitteekseen Suomen mestaruuden ja ovat myös kovia kandidaatteja MM-mitaleille myöhemmin kesällä.

Suomen Purjehdus ja veneilyn kilpaveneilytoiminnasta vastaava Mikaela Dunderfelt iloitsee urheilullisesti kovatasoisesta kilpailusta ja toimivasta kilpailukonseptista.

– RaceWKND! on tuonut kilpaveneilylle viime vuosina hyvää nostetta ja komeat puitteet. Toivottavasti koronatilanne helpottaa pian, jotta tapahtuman potentiaali kilpailupaikkakunnille ja niiden matkailulle saataisiin täysimääräisesti hyödynnettyä, Dunderfelt sanoo.

Osana RaceWKND! -tapahtumaa ajetaan myös muiden kilpaveneluokkien osakilpailut, joten vauhtia riittää koko viikonlopuksi. Viikonlopun aikataulu: https://www.racewknd.com/fi/kuopio

ISTV ja RUUTU näyttävät kauden kaikki osakilpailut suorana: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/istv-urheilu

Lisätiedot: Nuppu Böhmig, +358 44 988 0781, nuppu@racewknd.fi
Tulokset: https://www.racewknd.com/fi/standings2021
Kuva: Vilma Savela/ RaceWKND!