19.10.2016

Luokkaliitto Gaala järjestetään tammikuussa – tule mukaan juhlimaan!

Suomen ensimmäinen luokkaliittojen gaala järjestetään Scandic Marina Congress Center Helsingissä Katajanokalla 21. tammikuuta.

Luvassa on kuluneen vuoden juhlintaa ja ansioituneimpien tekijöiden palkitsemisia hyvässä seurassa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki luokkaliitot purjehtijoineen ja heidän tukijoukkoineen. Tarkoituksena olisi, että luokkaliitot jakavat omia palkintojaan gaalan aikana. Laser-, Zoom8-, First31.7-, 606-, 2.4mR- ja Viklaliitot ovat tähän mennessä ilmoittaneet palkitsevansa tapahtumassa vuoden 2016 parhaat.

Pääsyliput maksavat 53,50 euroa aikuisilta ja 30 euroa alle 16-vuotiailta. Hintaan sisältyy alkumalja, kolmen ruokalajin illallinen ja ohjelma. Tilaa lippusi osoitteesta http://luokkaliittogaala.mycashflow.fi/. Tilauksesta muodostuu lasku, jonka maksamalla saat pääsyn tilaisuuteen. Muista kirjoittaa luokkaliittosi ja osallistujan nimi laskun lisätietoihin.

Sinulla tai yritykselläsi on myös mahdollisuus tukea luokkaliittoja yhteistyökumppanilipuilla. Nämä liput ovat arvoltaan 500 euroa (sis. kaksi illalliskorttia), 250 euroa (sis. yhden illalliskortin) ja 100 euroa (sis. yhden illalliskortin). Tapahtumasta saadut voitot jaetaan gaalaan osallistuneiden luokkaliittojen kesken.

Tapahtuma on kerännyt suurta kiinnostusta luokkaliittojen kesken, joten nyt olisi näytön paikka. Saammeko koottua noin 400 kilpapurjehduksen ystävää paikan päälle ja pystymmekö näyttämään muulle urheilukansalle, että purjehtijat ovat yhtä suurta urheilijaperhettä?

Tervetuloa Katajanokalle! Ovet avataan kello 17.30.

Lisätietoja: luokkaliittogaala@gmail.com
Tsekkaa myös tapahtuman Facebook-sivut.

Luokkaliitto Gaala koostuu kilpapurjehduksen parissa toimivista vapaaehtoisista, jotka haluavat edistää kilpapurjehdusta Suomessa. Gaala toimii ainoastaan juhlan järjestävänä osapuolena yhdessä Suomen Purjehdus ja Veneilyn kanssa.