14.10.2021

Kutsu: SAP Sailingin etäaamukahveilla 28.10. purjehdusanalytiikkaa

Aamukahvia & inspiraatiota on SAP:in uuden konseptin mukainen online-tapahtuma. Kutsumme aamutuokioihin asiakkaitamme eri toimialoilta jakamaan näkemyksiään siitä, kuinka he toimivat menestyksekkäästi juuri nyt.

28.10.2021 kello 9.00-9.30 vieraanamme on Suomen Purjehdusliiga, joka aloitti toimintansa 2015 ja on tasaisesti kasvanut varteenotettavaksi liigaksi.

Suomen Purjehdusliiga käyttää SAP Sailing Analyticsiä, yhtä maailman edistyneimmistä ratkaisuista lajin tarpeisiin. SAP auttaa yritysasiakkaitaan saamaan liiketoiminta-arvoa datasta sekö analytiikasta ja myös Sailing Analytics -ratkaisu pohjautuu IoT:n, tekoälyyn, analytiikkaan ja muistinvaraiseen tietojenkäsittelyyn. Ratkaisu analysoi ja visualisoi kaiken datan välittömästi ja auttaa näin purjehdusseuroja digitalisoimaan toimintaansa ja parantamaan suoristustaan.

Sailing Analyticsin avulla on mahdollisuus seurata reaaliajassa, kuinka purjehtijat suoriutuvat sekä tarjota samanaikaisesti lajin faneille kiinnostavaa statistiikkaa, seurasivatpa he kilpailua sitten paikan päältä tai kotoa käsin.

Aika: torstai 28. lokakuuta klo 9.00-9.30

Paikka:
 online-webinaari

Keskustelemassa:
Gedi Lindahl, projektivetäjä ja Jyri Kuivalainen, operaattori, paikannus- ja analyysipalvelut, Suomen Purjehdusliiga, Antti Gorski, myyntijohtaja, SAP Finland

Ota kuppi kuumaa, rento asento ja tule kanssamme linjoille kuulemaan, kuinka SAP auttaa osaamisellaan Suomen kilpapurjehdusta ottamaan käyttöön digitaalisuuden tarjoamat hyödyt. Rekisteröidy mukaan täältä.