16.03.2017

Karsintasäännöt Youth Sailing World Championships -kilpailuun

Karsintasäännöt Youth Sailing World Championships 2017 -kilpailuun on julkaistu. Lataa säännöt PDF-tiedostona tästä.

 

Yleistä

Kilpailu purjehditaan 9.-16.12.2017 välisenä aikana, Sanyassa, Kiinassa.

SPV nimeää joukkueen kilpailuihin ja maksaa osallistumismaksun niiden purjehtijoiden puolesta, jotka ovat täyttäneet alla luetellut tuloskriteerit.

 

Luokat ja karsintakilpailut

– Laser Radial, pojat ja tytöt – karsintakisa: Radial Youth Worlds U19, Medemblik, 11-18.8.2017

– 29er, pojat ja tytöt – karsintakisa: 29er Europeans, Quiberon, 19-27.8.2017. Sijoituksia laskettaessa huomioidaan ainoastaan U19-venekuntien tulokset.

 

Karsinta ja –säännöt

Purjehtijoiden, joiden aikomuksena on osallistua kilpailuun, tulee ilmoittautua SPV:n valmennuspäällikölle 30.5.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen thomas.hacklin@spv.fi.

 

Ilmoitus on sitova ja samalla purjehtija sitoutuu maksamaan osallistumismaksun, mikäli ei täytä SPV:n laatimaa ja karsintakilpailuun sovellettavaa tuloskriteeriä.

Edellä luetellut kilpailut toimivat karsintakilpailuina. 29er-venekunnan tulee sijoittua 12 parhaan maan joukkoon (EM) ja Laser-venekunnan 16 parhaan maan joukkoon (MM) sekä samalla puolen välin paremmalle puolelle ikäluokan (U19) lopputuloksissa, jotta SPV maksaa venekunnan osallistumismaksun. SPV:n tarkoituksena on myös tukea niiden purjehtijoiden matkakuluja, joiden osalta em. karsintasääntö on täyttynyt. Lopullisen tuen määrä vahvistuu, kun karsintakilpailujen tulokset ovat selvillä.

Niissä luokissa, joissa tytöt ja pojat purjehtivat samassa ryhmässä, tyttöjen ja poikien lopputulokset erotellaan toisistaan.

Karsintakilpailussa parhaiten sijoittunut suomalaisvenekunta saa osallistumisoikeuden. Mikäli SPV:n laatimat tuloskriteeri ei täyty, vastaa venekunta vastaa omista kuluistaan kokonaisuudessaan. SPV:n maksama osallistumismaksu peritään kultakin osallistujalta jälkikäteen.

Kilpailuun on osallistuttava samalla miehistöllä kuin karsintakilpailuun. Mikäli tämä ei ole mahdollista (mistä tahansa syystä) tai jos karsintakilpailussa parhaiten sijoittunut suomalaisvenekunta ei osallistu kilpailuun, siihen nimetään seuraavaksi paras miehistö karsintojen lopputuloksen mukaisessa järjestyksessä.

 

Yhteenveto

– ilmoita aikomuksestasi osallistua kilpailuun SPV:n valmennuspäällikölle 30.5 mennessä osoitteeseen thomas.hacklin@spv.fi.

– ilmoittautuminen on sitova eli purjehtija sitoutuu ilmoituksellaan suorittamaan osallistumismaksun (900 euroa), mikäli ei karsintakilpailussa täytä tuloskriteeriä.

– Osallistumismaksu sisältää asumisen (täyshoito), vuokran ja lentokenttäkuljetukset määränpäässä.

– SPV nimeää joukkueelle joukkueenjohtajan/valmentajan ja maksaa tämän matkakulut.

 

Karsintasäännöt PDF-tiedostona >>

 

Kuva: Sailing Energy/World Sailing