18.04.2024

Junioripäällikköverkostosta tukea toimintaan

Tauolla ollut junioripäälliköiden verkosto palaa linjoille keskiviikkona 8.5. klo 8.15–9.00. Tervetuloa mukaan! Tästä linkistä voit liittyä kokoukseen.

Tilaisuus on tarkoitettu junioripäälliköiden lisäksi kaikille, joita kiinnostaa junioritoiminnan toteuttaminen ja kehittäminen seurassa, joten tietoa verkostosta saa kernaasti jakaa eteenpäin sopiville henkilöille. Tavoittelemme matalan kynnyksen vapaamuotoista tilaisuutta. Linjoille saa tulla vain kuuntelemaankin.

Verkosto kokoontuu jatkossa säännöllisesti. Ensimmäisessä tilaisuudessa sovitaan verkoston toiminnalle sovitaan kaikkia mahdollisimman hyvin palveleva ajoitus ja konsepti.

Agendalla

– Tervehdykset: Lapsi- ja nuorisotoimikunnan uusi puheenjohtaja Jussi Sepponen sekä SPV:ltä Pinja Harjunpää, Tapio Nirkko sekä Tuomas Finne

– Kokemukset HSK:n Veneilyn superpäivästä: Suvi-Tuuli Wickström

– Lasten purjehduskoulu -konseptin esittely

– Verkoston jatkon toimintatavasta sopiminen

– Osallistujien toiveet liitolle lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen seuroissa

Tavoitteemme on, että verkosto toimisi osallistujille ja yhteenvetojen jakelussa oleville tärkeänä kanavana niin junioritoiminnan kehittämisessä kuin käynnistämisessäkin. Jakoon haluamme kokemuksia, haasteita ja parhaita käytäntöjä yhteiseksi opiksi. Liiton puolella odotamme pääsevämme paremmin kiinni niihin käytännön toimiin, joilla voimme tukea seurojen toimintaa. Verkoston toimintaa kehitetään osallistujien esittämien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tilaisuuden jälkeen lähetämme yhteenvedon kaikille kutsutuille. 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Pinja Harjunpää, 040 533 7369, pinja.harjunpaa@spv.fi