09.05.2019

Harjoitteluviikonloppu käynnistää ratamoottoriveneiden kauden

Ratamoottoriveneiden kausi starttaa ajoharjoitteluviikonlopulla 11.-12. toukokuuta Hollolan Messilässä. Tapahtumaan on ilmoittautunut kuljettajia luokista SJ10, GT15, GT30 sekä F4. Mukana on myös paljon uusia kuljettajia tiimeineen, jotka aloittavat uuden vauhdikkaan harrastuksen tällä kaudella.

– Varsinkin junnujen SJ10-luokassa on todella mukavasti uusia kuskeja ja monet jo mukana olleet ovat vaihtaneet isompiin luokkiin. Odotamme Messilän ajoharjoitteluviikonlopusta antoisaa ja opettavaista. Yhdessä opettelemme sääntöjä, veneen käsittelyä sekä rata-ajoa. Tämän jälkeen on tiimien hyvä jatkaa treenaamista kisakautta varten, Veneurheilijat ry:n puheenjohtaja Timo Suomi kertoo. SM-kausi käynnistyy Raumalta 7.-9.6.2019.

Ajoharjoitteluleiri järjestetään Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n nopeuskilpailutoimikunnan, Veneurheilijat ry:n sekä Messilä Campingin yhteistyönä Messilän uimarannalla (Rantatie 5, HOLLOLA). Lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan lajiin ja tiimeihin viikonlopun aikana klo 10-14 molempina päivinä.