09.01.2023

Haemme seuratoiminnan kehittäjää

Suomen Purjehdus ja Veneily ry on suomalaisten purjehdus- ja veneilyseurojen etujärjestö. Liittoon kuuluu yli 340 jäsenseuraa ja luokkaliittoa. Harrastajia seuroissa on yli 60 000.

Tehtävänämme on yhdessä jäsenseurojemme ja luokkaliittojemme kanssa tuottaa hyvinvointia veneilystä. Toimintaamme ohjaa kolme visiota: Viihdymme vesillä, Menestymme maailmalla ja Kannamme vastuumme. Monipuolinen toimintamme pitää sisällään sekä vapaa-ajan veneilyn että kilpa- ja huippu-urheilun niin purje- kuin moottoriveneillä. Tärkeänä tavoitteenamme on innostaa uusia harrastajia monipuolisen lajimme pariin.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

Seurakehittäjää – lapset, nuoret ja kilpailutoiminta

Sinun tärkeä panoksesi liitollemme tulee näkymään ja tuntumaan:

 • Lasten Purjehduskoulu -konseptin kehittämisessä – 1000 uutta lasta lajin pariin
 • Verkostojohtamisessa ja koulutuksien kehittämisessä – seuratoimijoiden verkostot, koulutukset ja yhteistyö kehittävät ja tukevat seuratoimijoiden arvokasta työtä kentällä
 • Seurojen ja luokkaliittojen sparrauksena – jäsenyhdistyksemme saavat konkreettista tukea toimintaansa
  • Tähtiseurakonseptin jalkautus ja kehitystyö
  • Ohjaaja-, junioripäällikkö- ja kilpailutoimihenkilöiden koulutukset
  • Vammaispurjehduksen seuratuki
 • Lajin näkyvyydessä ja houkuttelevuudessa
  • Lajin esittely- ja kokeilutapahtumat lapsille
  • Vesisankarit verkosto

Tehtäviisi kuuluu seurojen tukeminen ja kehittäminen kentällä, digitaalisten seura- ja luokkaliittotyökalujen kehittäminen sekä yleiset toimistotehtävät. Toimialueesi on koko Suomi ja työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista.   

Suomen Purjehdus ja Veneily tarjoaa sinulle kiinnostavan näköalapaikan purjehduksen ja veneilyn valtakunnallisen järjestön toiminnassa osana toimistomme kymmenen asiantuntijan työyhteisöä, sekä Sailing Team Finland -tiimin laajempaa yli 20 hengen taustatiimiä.

Sinulla on työhön sopiva koulutus ja työkokemusta yhdistystoiminnan tehtävistä esimerkiksi valmennus- ohjaaja- ja/tai kilpailutoiminnan parissa. Omaksut nopeasti uusia konsepteja ja tunnet hyvin suomalaisen kilpapurjehduskentän. Suomalaisen kilpaurheilun tunteminen luetaan eduksi. Hyvä suomen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, sillä liittomme on kaksikielinen.

Jos oikein tiivistämme odotuksemme merellisellä kielikuvalla, haemme järjestön lasten- ja kilpailutoiminnan seuratoiminnasta vastaavaa ”kapteenia” ja seurojen asiakaspalvelun taitavaa ”perämiestä”, joka on osaava, kehityshakuinen ja vuorovaikutustaidoiltaan rakentava ja myönteinen – tunnistatko jotain Sinusta tässä kuvauksessa?

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera viimeistään 21.1.2023 mennessä osoitteeseen rekry@spv.fi. Haastattelut pidetään tammi-helmikuussa 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa valmennuspäällikkö Vili Kaijansinkko puh. 0500 175 505, vili.kaijansinkko@spv.fi

Työnantaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry / Segling och Båtsport i Finland rf
Sijainti: Särkiniementie 5 B 62, 00210 Helsinki
Työaika: kokoaikatyö
Työ alkaa: helmikuussa, sopimuksen mukaan
Työn kesto: vakituinen