17.02.2022

Haemme kahta viestinnän ammattilaista

Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) on suomalaisten purjehdus- ja veneilyseurojen etujärjestö. Monipuoliseen liittoomme kuuluu yli 340 jäsenseuraa ja luokkaliittoa. Harrastajia seuroissamme on yli 60 000.

Tehtävänämme on yhdessä jäsenseurojemme ja luokkaliittojemme kanssa tuottaa hyvinvointia veneilystä. Toimintaamme ohjaa kolme visiota: Viihdymme vesillä, Menestymme maailmalla ja Kannamme vastuumme. Monipuolinen toimintamme pitää sisällään sekä vapaa-ajan veneilyn että kilpa- ja huippu-urheilun niin purje- kuin moottoriveneillä. Tärkeänä tavoitteenamme on innostaa uusia harrastajia lajimme pariin.

Hallitsetko erilaiset viestintäkanavat ja kirjoittamisen moitteettomasti? Etsimme joukkoomme oma-aloitteisia ja tehokkaita viestinnän asiantuntijoita kahteen eri tehtävään:

  • Seuraviestintä ja seuratoiminnan kehitys, kokoaikainen
  • Purjehdusmaajoukkueen (Sailing Team Finland) viestintä, osa-aikainen

Molemmissa tehtävissä pääset työskentelemään osana innostavaa viestintätiimiämme ja toimistomme kymmenen asiantuntijan työyhteisöä.


Viestinnän asiantuntija, seuratoiminta

Seuratoiminnan viestinnän asiantuntijana pääset työskentelemään luonnonläheisen ja suositun vapaa-ajan harrastuksen parissa. Tehtävänäsi on seuratoiminnan kehittämiseen liittyvien konseptien ja seuraviestinnän suunnitteleminen, kehittäminen ja toteuttaminen. Seuraviestintä pitää sisällään esimerkiksi sisällöntuotantoa spv.fi-kotisivuillemme, sosiaaliseen mediaan ja uutiskirjeisiin sekä tapahtumaviestintää. Lisäksi olet tärkeä osa seuratoiminnan ja seurapalveluiden kehittämistä vastatessasi ja vetäessäsi seuratoiminnan keskeisiä kehitysprojekteja. Samalla pääset vastaamaan näiden kehitysprojektien viestinnästä ja markkinoinnista.

Odotamme, että kirjoitat erinomaisesti ja olet monikanavaosaaja. Sinulla on viestinnän tai kaupallisen alan koulutus ja mielellään yli kolmen vuoden työkokemus viestinnän tai markkinoinnin alalta. Kokemus kehitystehtävistä katsotaan eduksi.

Toivomme, että hyvien viestinnällisten taitojen lisäksi hallitset kokonaisuudet ja omaat hyvät projektinhallintataidot. On hauskaa, jos itse harrastat veneilyä, mutta se ei ole tehtävän kannalta välttämätöntä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi, sillä liittomme on kaksikielinen.

Jos kiinnostuit tehtävästä tiimissämme, lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 4.3.2022 mennessä osoitteeseen rekry@spv.fi.

Kysyttävää? Toiminnanjohtaja Jan Thorström (p. 050 588 6309) vastaa mielellään kysymyksiisi maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 14-15 välillä.


Viestinnän asiantuntija, purjehdusmaajoukkue/Sailing Team Finland

Purjehdus on yksi Suomen menestyneimmistä kesäolympialajeista. Sailing Team Finlandin viestinnän asiantuntijana pääset tuottamaan monipuolista huippu-urheiluviestintää matkalla kohti Pariisin olympialaisia 2024.

Tehtäviisi kuuluu yhteistyö huippu-urheilijoiden kanssa sekä kilpailutiedottaminen ja sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviimme. Vastaat mediasuhteista ja -tiedotteista sekä yhteistyökumppaniviestinnästä. Työssäsi pääset tutustumaan kaikkiin keskeisiin sidosryhmiimme.

Odotamme, että kirjoitat erinomaisesti, hallitset tiedottamisen ja olet taitava sosiaalisen median käyttäjä. Sinulla on viestinnän alan koulutus ja työkokemusta viestinnän parissa. WordPress-, videoeditointi- ja Photoshop-ohjelmien tuntemus ovat plussaa. Työntekijänä olet luotettava ja tehokas. Nautit työskentelystä osana tiimiä, mutta toimit myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Purjehduksen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta toivomme sinun tuntevan suomalaisen huippu-urheilun kentän.

Työaika on liukuva ja se sisältää viikonloppu- ja iltatyötä. Työ on tuntiperusteinen ja työajat sovitaan työntekijän kanssa erikseen. Työ sopii myös freelancerille.

Jos kiinnostuit tehtävästä tiimissämme, lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 4.3.2022 mennessä osoitteeseen rekry@spv.fi.

Kysyttävää? Iina Airio (p. 0400 418953) SPV:n viestinnästä vastaa mielellään kysymyksiisi torstaina 17.2. kello 16-17 ja maanantaina 28.2. kello 11-14.

 

Kuva: Sailing Energy/World Sailing