30.08.2022

Hae mukaan yläkoululeiritykseen!

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja kysymään yläkoululeirityksestä infotilaisuuteen tiistaina 30.8. klo 16.30-17.00. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Haku lukuvuoden 2022-2023 yläkoululeiritykseen on käynnissä! Mukaan voivat hakea 7.-9.-luokan opiskelijat, jotka ovat mukana tavoitteellisessa kilpaurheilussa. Urheilijan ja perheen odotetaan olevan valmis sitoutumaan koko lukuvuoden kestävään projektiin eli jokaiseen leiriin.

Purjehduksen yläkoululeiritys on Kisakallion Urheiluopiston, urheiluakatemioiden sekä Suomen Purjehdus ja Veneilyn yhdessä toteuttama kokonaisuus. Leirityksen ”Kasva urheilijaksi” -sisällöt ovat rakennettu tukemaan nuoren urheilijan kokonaisvaltaista kehitystä.

– Leiritys auttaa valmennusta tunnistamaan motivoituneet ja potentiaaliset urheilijat, mikä mahdollistaa jo hyvin toimivan urheilulukiovaiheen maksimaalisen hyödyntämisen. Purjehduksen yläkoululeiritys on ensimmäinen askel Sailing Team Finland -maajoukkuepolulla ja mukana olevat urheilijat pääsevät tutustumaan maajoukkuetoimintaan. Leiritystä tukevat osaamisellaan maajoukkuevalmentajat sekä Suomen eturivin koulutetut asiantuntijat eri toimialoilta. Urheilijoiden tukena on ammattitaitoinen moniammatillinen tiimi. Leiritykset Kisakallion Urheiluopistolla mahdollistavat myös yhteistyön yli lajirajojen muiden yläkouluikäisten maajoukkueurheilijoiden kanssa, kertoo SPV:n päävalmentaja Vili Kaijansinkko

Purjehduksen yläkoululeiritys koostuu kahdesta viiden vuorokauden yläkoululeiristä sekä yhdestä kahden vuorokauden lajileiristä. Viiden vuorokauden leirit sisältävät lajitaito-osuuksia, motoristen perustaitojen, fyysisten ominaisuuksien sekä elämäntaitojen (arjenhallinta, psyykkinen valmennus, ravinto ja lepo) kokonaisuuksia. Lajileirin painopiste on lajitaitojen puolella.

Olennaisena osana yläkoululeiritystä on myös koulunkäynnin ja urheilun yhdistäminen. Leiripäivinä opiskelu hoidetaan ohjatusti. Koulutehtäville on varattu useampi tunti jokaisena leiripäivänä. Myös kokeiden ja TET-jaksojen suorittaminen leirien aikana on mahdollista.

Purjehduksen yläkoululeirit 2022-2023:
pe-ti 18.-22.11.2022
pe-ti 10.-14.3.2023
ke-to 19-20.4.2023

Kustannukset
Viiden vuorokauden leirit marraskuussa ja maalikuussa 365€/leiri.
Kahden vuorokauden lajileiri 160€.
Hinnat sisältävät valmennuksen, majoituksen, ruokailut ja välipalat.

Ensimmäisen leirin yhteydessä laskutetaan myös materiaalipaketti (2021-2022 kaudella 20€). Materiaalipaketti sisältää: leiripaidan, Kasva Urheilijaksi -työkirjan sekä muut lisämateriaalit.

Lue lisää

Yläkoululeiritys, Kisakallio
Purjehdus yläkoululeiri esite

Hakulomake 2022-2023: Purjehduksen yläkoululeiritys hakulomake. Haku päättyy 30.9.

Lisätietoa:

Tapio Nirkko
044 029 3293, tapio.nirkko@spv.fi

Nautic-TV: Yläkoululeiritys tarjoaa spurtin kohti huippua. Haastattelussa Tapio Nirkko, SPV (kohdasta 17:40).