27.03.2017

F1-veneet ja Matti Kyllönen käynnistävät uuden ilmaisen Viafree-palvelun

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja on osa uuden Viafree-nettitelevision tarjontaa. Viasat ja Viafree ovat allekirjoittaneet sopimuksen sarjan tv-oikeuksista, joka astuu voimaan välittömästi.

Lajin kaksinkertaisen maailmanmestarin Sami Seliön ja Filip Romsin taisteluja F1-veneiden kuninkuusluokassa voi seurata koko tulevan kauden ajan ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä. Kaikki kilpailut näytetään Viafreessa suorina lähetyksinä suomenkielisellä selostuksilla.

Seliö ja Roms ajavat, Kyllönen selostaa

Kaikkiaan seitsemän GP-osakilpailua käsittävän MM-sarjan osakilpailut näytetään suorina lähetyksinä ja ne selostaa selostajalegenda Matti Kyllönen.

”F1-veneiden MM-sarja on erittäin arvostettu sarja. On tosi nastaa hypätä ”selostuskoppiin” ja seurata suomalaistähtien taistelua lajin maailmanmestaruudesta. Lasken jo päiviä, milloin on ensimmäinen kilpailu. Pitkään ei tarvitse odottaa! Sami Seliöllä on jo kaksi maailmanmestaruutta. Kaikesta näkee, että kolmatta mestaruutta lähdetään hakemaan isolla asenteella. Toinen suomalainen, nuori Filip Roms näytti jo viime kaudella, että osakilpailuvoitot ovat vain ajan kysymys. Todella hieno kausi on tulossa!” lupailee selostaja Matti Kyllönen.

Viasatin toimitusjohtaja Mathias Norrback muistuttaa, että moottoriurheilu sen kaikissa muodoissa kiinnostaa perinteisesti suomalaisia. ”F1-kilpaveneet ovat upea uusi lisä urheilutarjontaamme. Erityisen hienoa on päästä tarjoamaan suomalaisittain erittäin kiinnostava laji kaikille ilmaiseksi uudessa Viafree-palvelussa. Näin erittäin televisioystävällinen laji saa ansaitsemansa huomion ja pääsemme kaikki kannustamaan suomalaiset ansaittuun voittoon”, Norrback iloitsee.

F1-veneiden kauden ensimmäinen MM-osakilpailu ja suora lähetys Viafreeltä nähdään jo kuukauden kuluttua, kun F1-veneiden kausi käynnistyy huhtikuun 21.-23. päivä Portimaossa Portugalissa. Lajin kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö on uuteen Viafree-sopimukseen äärimmäisen tyytyväinen.

”Lajimme ja koko moottoriveneurheilun näkyvyyden takia on erittäin tärkeätä, että Viafree tuo F1-veneet kaikkien suomalaisten katsottaviksi, ja että lajimme näkyy kotimaassamme maksuttomana, jolloin se on kaikkien halukkaiden katsottavissa. Olen ylpeä siitä, että vauhdikas lajimme on yksi osa televisiotoiminnan uutta tulevaisuutta”, Seliö hehkuttaa.

Viafree on MTG:n uusi netti-tv

Huhtikuussa lanseerattava Viafree on uudenaikainen netti-tv, jonka sisältö rakennetaan yhdessä katsojien kanssa. Viafree toimii selaimella ja mobiililla (Apple ja Android) sekä neljännen sukupolven Apple TV:ssä. Kanavan tarjonta kasvaa nopeasti lanseerauksen jälkeen ja tulee sisältämään syksyyn mennessä urheilua, laadukasta draamaa, dokumentteja, klassikkokomedioita, reality -sarjojen ensiesityksiä sekä uusia kotimaisia tuotantoja.

Palvelu avataan huhtikuussa osoitteessa Viafree.fi. Osallistu jo nyt keskusteluun #viafreeFi ja vaikuta siihen mitä haluat katsoa. Viafree ei ole sidottu perinteisen television aikatauluihin ja vanhoihin sopimuksiin.

Viafree täydentää MTG:n palvelutarjontaa Suomen markkinoilla, maksullisten Viasatin ja Viaplayn rinnalle tuodaan nyt myös mainosrahoitteinen vapaasti katsottava palvelu.

Kuva: Marko Mäkinen
Lähde: Mad-Croc Baba Racing Team, tiedotus