21.05.2019

Etsimme yhteistyöseuroja Koulumestaruuskilpailujen järjestämiseen

Purjehduksen koulumestaruuskilpailut ovat yläkouluille järjestettävät koulujenväliset purjehduskilpailut. Jo perinteeksi muodostunut tapahtuma on kerännyt yhteen useana syksynä innokkaita nuoria mittelöimään koulujen välisestä purjehdusmestaruudesta. Koulumestaruuskilpailujen ideana on esitellä kilpapurjehdusta nuorille ja saada uusia harrastajia lajin pariin. Kilpailu ajetaan 3-4 hengen miehistöllä, vähintään yhden/kahden miehistön jäsenen tulee olla purjehduksen ensikertalaisia ja kahden jossain junioriluokassa kilpailevia purjehtijoita.

Koulumestaruuskilpailut järjestetään jälleen syksyllä 2019, ja etsimmekin nyt yhteistyöseuroja järjestämään kauden 2019 kilpailuja kanssamme. Tapahtuman järjestämisessä olemme vahvasti mukana koulujen kontaktoinnissa, tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä sekä itse tapahtumassa apuna järjestämisessä.

Seuralta olisi hyvä löytyä vähintään viisi kappaletta Koulumestaruuskilpailuihin soveltuvia veneitä (esimerkiksi RS Feva, 606, Laser 16). Meillä on yksi RS Feva, jota voidaan käyttää, mikäli se valikoituu kilpailuluokaksi. Kaluston lisäksi tarvitsemme innokkaita tekijöitä radalle ja lähtöalukseen.

Jos seurasi on kiinnostunut järjestämään Koulumestaruuskilpailut yhdessä meidän kanssa, ilmoittakaa halukkuudestanne Lauralle (laura.santala@spv.fi) 30.5. mennessä.

Lisätietoa:
Laura Santala
lasten ja nuorten veneilytoiminnan koordinaattori
laura.santala@spv.fi
040 821 2604