26.05.2020

Arvokasta dataa jäseniltä – veneilykyselyn ja haastattelututkimuksen tulokset

Toteutimme veneilyn strategiakyselyn ja seurahaastattelututkimuksen uuden strategiatyön tueksi. Tutkimuksilla selvitettiin veneilijöiden ja seuratoimijoiden ajatuksia lajin seuratoiminnasta, tulevaisuudesta ja SPV:stä.

Kyselyyn vastasi 2 307 veneilijää. Seurahaastatteluihin osallistui 18 eri seuraa ja muita sidosryhmiä. Tutkimukset suunnattiin SPV:n seurojen veneilijöille ja seuratoimijoille.

– Kiitos kaikille tutkimuksiin osallistuneille. Saimme hyvän määrän vastauksia, joita olemme hyödyntäneet uuden strategian työstössä. Suurimmaksi osaksi saimme vahvistettua ennakko-odotuksiamme, mutta tutkimuksista nousi myös uutta tietoa. Vastuullisuus niin ympäristön kuin veneilyturvallisuudenkin osalta, yhteistyö ja tulevaisuuden trendien vaikutukset ovat aiheita, jotka korostuvat molemmissa tutkimuksissa. Etenkin ne aiomme ottaa huomioon strategian toimeenpanossa, SPV:n toiminnanjohtaja Jan Thorström kertoo.

Voit tutustua tutkimusraporttiin tästä.

SPV:n uusi strategia tutuksi -webinaarit suomeksi ja ruotsiksi 28.5. 

Uuden strategian työstössä on ollut olennaista, että olemme voineet osallistaa ja kuunnella veneilijöitä ja seuratoimijoita. Tutkimustulosten siivittämänä olemme valmistelleet strategiaa ja pidämme jäsenseurojemme edustajille webinaarit torstaina 28.5. kello 17.30-18.50 (suomeksi) ja 19-20.30 (ruotsiksi). Hallituksen varapuheenjohtaja Mikael Still kertoo strategiatyön lähtökohdista, prosessista, lopputuloksesta sekä jatkotoimenpiteistä.

Lue asiasta lisää täällä ja tule kuuntelemaan strategiasta lisää.

Webinaarien jälkeen seurojen edustajat voivat vielä vaikuttaa strategiaan webinaarin jälkeen julkaistavalla kyselyllä.

Uusi strategia esitetään hyväksyttäväksi SPV:n syysliittokokouksessa 22. marraskuuta 2020.