09.12.2017

Ainutlaatuinen Purjehdustaidot-kirja opastaa purjehtimaan

Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) julkaisee Royal Yachting Associationin (RYA) monipuolisen Purjehdustaidot-kirjan, joka opastaa harrastuksen aloittamiseen.

RYA:n Purjehdustaidot on runsaasti valokuvia sisältävä kirja, jossa käsitellään kaikki keskeiset tiedot ja taidot, joita tarvitaan turvallisessa purjehtimisessa. Kirjassa esitellään piirroksin tärkeimmät veneiden osat sekä rantautumis- ja ankkurointitavat. Vesillä liikkumisen turvallisuusasiat ja navigointi ovat omissa luvuissaan.

Kirjan opit mahdollistavat leppoisan veneilyn hyvässä säässä esimerkiksi perheen tai kavereiden kanssa. Kirjan tavoitteena on tehdä purjehduksesta antoisaa ja rentouttavaa niin Suomessa kuin mahdollisesti muissakin hyvissä purjehduskohteissa.

Purjehdustaidot on hyvä opas aloittelevalle purjehtijalle. Se sopii mainiosti myös gastin käsikirjaksi sekä purjehduksen kurssikirjaksi.

Alkuperäisteoksen RYA Yacht Sailing Techniques on kirjoittanut arvostettu ja tunnettu veneilytoimittaja ja -kirjailija Jeremy Evans. Suomenkielisen kirjan on kustantanut Suomen Purjehdus ja Veneily ry, toimittanut Mirja Rosenberg ja suomentanut Mirja Kytökari.

Kirja ilmestyy 11. joulukuuta.

TILAA KIRJA: spv.fi/purjehdustaidotkirja/. Hinta: 36 euroa (seurat ja seurojen jäsenet saavat alennuksen).

TIETOA KIRJASTA:

Kirjoittaja: Jeremy Evans
Kääntäjä: Mirja Kytökari
Kustantaja: Suomen Purjehdus ja Veneily ry
Sivuja: 224
Vuosi: 2017
Kieli: suomi
Kansityyppi: Paksu kartonkikansi
Koko: 170 x 245 mm
ISBN: 978-952-68670-1-4

 

Royal Yachting Association (RYA): RYA on Isossa-Britanniassa toimiva järjestö, joka ajaa purjehtijoiden, purjelautailijoiden, moottoriveneilijöiden, nopeusveneilijöiden ja muiden vesilläliikkujien etuja paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) on suomalaisten veneilyseurojen etujärjestö, joka toimii purjehduksen ja kilpaveneilyn lajiliittona sekä kehittää ja valvoo purjehdus- ja veneilyharrastuksen edellytyksiä Suomessa. Yhteistyössä seurojen kanssa SPV edistää veneilytaitoja ja kannustaa jokaista veneilijää kouluttautumaan osaajaksi.

Lisätietoa: Mirja Rosenberg, Suomen Purjehdus ja Veneilyn koulutuspäällikkö ja veneilykoordinaattori: 040 507 2953, mirja.rosenberg@spv.fi